Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul smart forfour?

Smart forfour-ul tău nu vrea să înceapă? Ai testat totul? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzația că problema provine de la imobilizatorul tău? Este de fapt plauzibil, într-adevăr că este în discuție dacă mașina ta nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornire fără motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe smart forfour? Sunteți în locul potrivit, am creat această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă remediați problemele legate de acest element. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe smart forfour, apoi diferitele metode pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe smart forfour

Înainte de a explica diferitele opțiuni disponibile, iată o scurtă introducere pentru a demonstra scopul și funcțiile imobilizatorului din smart forfour. Această componentă electronică a apărut în urmă cu 30 de ani și intenționează să prevină furtul smart forfour-ului tău. Intr-adevar, datorită unui transponder și unei antene (bobină) integrate în cheie și, unei casete de control de imobilizare integrat în ECU și o antenă de recepție pe neiman, smart forfour-ul tău va merge de fiecare dată când pui cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia ta este intr-adevar cea ceruta de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să începeți. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie) acest dispozitiv va funcționa.

Diferitele posibilități de a ocoli imobilizatorul de pe smart forfour

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima procedură, cheia ta nu mai permite pornirea smart forfour-ului tău, vrei să dezactivezi imobilizatorul smart forfour-ului tău, dar în primul rând ar trebui să încerci acest proces pentru a-l porni și a-l duce la o examinare mecanică că nu poți face un proces mai puțin semnificativ pentru a restabili pornirea normală a automobilului dumneavoastră. Într-adevăr, cu automobilul tău ar trebui să ai o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încerci și care ar trebui să pornească smart forfour), dar dacă nu o ai ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, include codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți automobilul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru validarea cifrei și reluarea, duplicați procesul până când ați introdus codul complet. Acest lucru ar trebui să permită smart forfour-ului dvs. să pornească fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la un dealer auto

Dacă, în ciuda unei schimbări a bateriei, mai multe încercări de a introduce codul de imobilizare pe smart forfour încă nu dorește să pornească, este probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți dispozitivul de imobilizare de pe smart forfour. Într-adevăr, dvs transponderul trebuie să fi fost afectat sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a rezolva această problemă, singura soluție, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la reprezentanța dumneavoastră auto cine vă poate restaura cheia smart forfour. Depinde la cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai un duplicat sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la reprezentanța auto dacă nu ai suport și vrei o nouă cheie funcțională, te va evita să fii nevoit să scoți imobilizatorul de pe smart forfour.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe smart forfour, ce să faci?

Scoateți manual imobilizatorul

Deși ați putea fi tentat să ocoliți imobilizatorul de pe smart forfour, acest lucru nu este deloc recomandat din multe motive. Primul smart forfour-ul tău ar fi mult mai vulnerabil la tentativele de furt. Într-adevăr, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a-ți porni mașina. Mai mult decât atât, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă află că imobilizatorul de pe smart forfour a fost scos, ocolit sau dezactivat. Asta daca tot vrei sa o faci, unele site-uri inca dau tehnica, am facut alegerea sa nu o dezvaluim, pentru ca ar putea aduce beneficii oamenilor cu rea intentii.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre smart forfour, nu ezitați să consultați categoria noastră smart forfour.

Legătura cu publicația principală