Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Renault Trafic?

Renault Trafic dumneavoastră nu vrea să pornească? Ai testat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și simți că problema provine de la imobilizatorul tău? De fapt, este destul de plauzibil, într-adevăr că este în discuție dacă vehiculul tău nu mai dorește să pornească sau se blochează când pornește fără un motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul de pe Renault Trafic? Sunteți pe site-ul bun, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă rezolvați preocupările legate de acest element. În primul rând, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Renault Trafic, apoi diferitele metode pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Renault Trafic

Înainte de a detalia diferitele alternative disponibile, iată o scurtă introducere pentru a descrie rolul și funcțiile imobilizatorului din Renault Trafic. Această piesă electronică a fost inventată în urmă cu 30 de ani și dorește să prevină furtul Renault Trafic dumneavoastră. De fapt, datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare inclus în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Renault Trafic va merge de fiecare dată când introduceți cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia dvs este într-adevăr cel așteptat de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că te va lăsa să începi. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie) acest dispozitiv va funcționa.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Renault Trafic 2

Diferitele soluții pentru a ocoli imobilizatorul de pe Renault Trafic

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima metodologie, cheia dvs. nu mai permite pornirea Renault Trafic, doriți să opriți imobilizatorul Renault Trafic, dar mai întâi de toate ar trebui să încercați acest proces pentru a-l porni și să îl duceți la o examinare de garaj pe care nu o puteți executa o procedură mai puțin importantă pentru a readuce la pornirea normală a vehiculului dumneavoastră. De fapt, cu vehiculul dvs. ar trebui să aveți o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încercați și care ar trebui să pornească Renault Trafic), dar dacă nu o aveți ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, conține codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți vehiculul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru a confirma cifra și a relua, repetați procedura până când ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să vă permită să porniți Renault Trafic fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la dealer

Dacă, deși o baterie se schimbă, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Renault Trafic tot nu dorește să pornească, este probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți dispozitivul de imobilizare de pe Renault Trafic dvs. De fapt, dvs transponderul trebuie să fi fost rănit sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a rezolva această problemă, singura soluție, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealer-ul dvs who can fix your Renault Trafic key. Based on who you go to reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai o copie sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Renault Trafic.

Scoateți manual imobilizatorul

Although you may be tempted to bypass the immobilizer from your Renault Trafic, this is not advised at all for different reasons. First Renault Trafic dvs. ar fi mult mai vulnerabil la tentativele de furt. De fapt, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a porni mașina. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa if it realizes that the immobiliser on your Renault Trafic has been removed, bypassed or deactivated. This if you still want to do it, some websites online still give the technique, we have made the choice not to disclose it, because it could benefit people with bad intentions.

Weiterlesen:
Când se schimbă cureaua de distribuție la Renault Trafic?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Renault Trafic, accesați categoria noastră Renault Trafic.

Legătura cu publicația principală