Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Nissan Versa?

Nissan Versa dumneavoastră nu vrea să pornească? Ai încercat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și ai senzatia ca problema vine de la imobilizatorul tau ? De fapt, este destul de plauzibil, într-adevăr că este în discuție dacă mașina ta nu mai vrea să pornească sau se blochează la pornire fără niciun motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Nissan Versa? Sunteți în locul potrivit, am scris această postare pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă remediați problemele legate de această parte. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Nissan Versa, apoi diferitele modalități de a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Nissan Versa

Înainte de a descrie diferitele soluții disponibile, iată o scurtă introducere pentru a descrie rolul și funcțiile imobilizatorului din Nissan Versa. Această componentă electronică a apărut acum 30 de ani și dorește să prevină furtul Nissan Versa. Intr-adevar, datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare incluse în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Nissan Versa va merge de fiecare dată când introduceți cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia dvs este într-adevăr cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să porniți mașina. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie) acest sistem va funcționa.

Weiterlesen:
Cheie blocată în contact la Nissan Versa, ce să faci?

Diferitele alternative pentru a ocoli imobilizatorul de pe Nissan Versa

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Primul proces, cheia dvs. nu mai permite pornirea Nissan Versa, doriți să opriți imobilizatorul Nissan Versa, dar mai întâi de toate ar trebui să încercați acest proces pentru a-l porni și a-l duce la o verificare mecanică pe care nu o puteți realiza o procedură mai puțin semnificativă pentru a restabili pornirea normală a mașinii dvs. Într-adevăr, cu mașina dvs. ar trebui să aveți o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încercați și care ar trebui să pornească Nissan Versa), dar dacă nu o aveți ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, conține codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți mașina introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru validarea cifrei și reluarea, repetați procedura până ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să vă permită să porniți Nissan Versa fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la reprezentanța dvs. auto

Dacă, în ciuda schimbului de baterie, mai multe încercări de a introduce codul de imobilizare pe Nissan Versa încă nu funcționează, cel mai probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți dispozitivul de imobilizare de pe Nissan Versa. Într-adevăr, dvs transponderul trebuie să fi fost afectat sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a rezolva această problemă, singura soluție, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealerul dumneavoastră de mașini cine vă poate repara cheia Nissan Versa. În funcție de cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai un duplicat sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer-ul tău auto dacă nu ai suport și doriți o nouă cheie funcțională, vă va evita să fiți nevoit să scoateți imobilizatorul de pe Nissan Versa.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Nissan Versa mea?

Scoateți manual imobilizatorul

Deși este posibil să vă gândiți să ocoliți imobilizatorul de la Nissan Versa, acest lucru nu este deloc recomandat din diferite motive. Primul Nissan Versa dvs. ar fi mult mai vulnerabil la tentativele de furt. Într-adevăr, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a-ți porni mașina. Mai mult decât atât, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă află că imobilizatorul de pe Nissan Versa a fost scos, ocolit sau dezactivat. Asta daca tot vrei sa o faci, unele pagini de internet inca dau metoda, am facut alegerea sa nu o dezvaluim, pentru ca ar putea aduce beneficii persoanelor cu rea intentii.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Nissan Versa, nu ezitați să consultați categoria noastră Nissan Versa.

Legătura cu publicația principală