Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează imobilizatorul Citroen Xantia?

Citroenul dvs. Xantia nu mai pornește? Ai testat tot felul de lucruri? Baterie, alternator, chei de rezervă… Și simți că problema provine de la imobilizatorul tău? Este în mod rezonabil posibil, într-adevăr că este în discuție dacă mașina dvs. nu mai vrea să pornească sau se blochează atunci când pornește fără niciun motiv. Doriți să dezactivați imobilizatorul pe Citroen Xantia dvs.? Sunteți în locul potrivit, am creat acest articol pentru a vă ajuta să vedeți mai clar și să vă remediați problemele legate de acest element. Mai întâi, vom vedea cum funcționează imobilizatorul pe Citroen Xantia, apoi diferitele tehnici pentru a-l dezactiva.

Cum funcționează sistemul dvs. de imobilizare pe Citroen Xantia

Înainte de a detalia diferitele soluții disponibile, iată o scurtă introducere pentru a descrie scopul și funcționarea dispozitivului de imobilizare din Citroen Xantia. Această componentă electronică a apărut în urmă cu 30 de ani și dorește să prevină furtul Citroenului tău Xantia. Intr-adevar, datorită unui transponder și unei antene (bobină) incluse în cheie și, unei casete de control de imobilizare incluse în ECU și o antenă de recepție pe neiman, Citroen Xantia ta va merge de fiecare dată când puneți cheia în contact, acesta controlează codul emis de cheia dvs este într-adevăr cel cerut de cutia ta de imobilizare. Doar în acest moment, că vă va permite să porniți mașina. Datorită tehnologiei RFID (cip în cheie), acest dispozitiv va funcționa.

Weiterlesen:
Aerul condiționat de la Citroen Xantia mea nu mai este rece

Diferitele alternative pentru a ocoli imobilizatorul de pe Citroen Xantia

Introdu codul pentru a opri imobilizatorul

Prima tehnică, cheia dvs. nu mai permite pornirea Citroenului dvs. Xantia, doriți să opriți imobilizatorul Citroen Xantia dvs., dar în primul rând ar trebui să încercați această tehnică pentru a o porni și a o duce la o examinare de garaj pe care nu o puteți efectua o procedură mai puțin semnificativă pentru a readuce la pornirea normală a vehiculului dumneavoastră. Într-adevăr, cu vehiculul tău ar trebui să ai o cheie de rezervă (pe care ar trebui să o încerci și care ar trebui să pornească Citroen Xantia), dar dacă nu o ai ar trebui să aveți cel puțin „cardul de cod”, conține codul de pornire. Datorită acestui cod, veți putea în continuare să porniți vehiculul introducându-l manual. Pentru a face acest lucru, porniți contactul, utilizați butonul centralizat pentru a introduce cifrele, mai multe apăsări rapide (exemplu: 2 pentru cifra 2) apoi o oprire de o secundă și jumătate pentru validarea cifrei și reluarea, repetați procedura până ați introdus întregul cod. Acest lucru ar trebui să permită Citroen Xantia să pornească fără a fi nevoie să scoateți imobilizatorul.

Reparați-vă cheia la un specialist în cheie sau la dealer

Dacă, în ciuda unei schimbări a bateriei, diferite încercări de a introduce codul de imobilizare pe Citroen Xantia încă nu funcționează, probabil cheia dvs. este în discuție. Putem înțelege că încă doriți să ocoliți sistemul de imobilizare de la Citroen Xantia dumneavoastră. Într-adevăr, dvs transponderul trebuie să fi fost rănit sau să fi căzut de pe cheie. Pentru a corecta această problemă, singura opțiune, mergi la un specialist cheie (disponibil și pe internet) sau, la dealerul dumneavoastră de mașini cine vă poate restaura cheia Citroen Xantia. Depinde la cine te duci reparația ar trebui să te coste aproximativ 100 de euro dacă mai ai o copie sau „cardul de cod” și aproximativ 350 de euro la dealer-ul tău auto dacă nu ai suport și vrei o nouă cheie funcțională, te va evita să fii nevoit să scoți imobilizatorul de pe Citroen Xantia.

Scoateți manual imobilizatorul

Deși ați putea fi atras să ocoliți imobilizatorul de pe Citroen Xantia, acest lucru nu este deloc recomandat din mai multe motive. Primul Citroenul dvs. Xantia ar fi mult mai vulnerabil la tentativele de furt. Într-adevăr, fără o cutie de imobilizare, pur și simplu să faci „firele” poate fi suficient pentru a-ți porni mașina. În plus față de asta, asigurarea dvs., în caz de furt cel mai probabil nu vă va rambursa dacă realizează că imobilizatorul de pe Citroen Xantia a fost îndepărtat, ocolit sau dezactivat. Asta daca tot vrei sa o faci, unele pagini de internet mai dau procesul, am facut alegerea sa nu il dezvaluim, pentru ca ar putea aduce beneficii oamenilor cu rea intentii.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Citroen Xantia, ce pot face?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen Xantia, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Xantia.

Legătura cu publicația principală