Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter?

Pentru unii oameni folosirea centurii de siguranță nu este esențială, adevărul este că unii șoferi Volkswagen Transporter își folosesc mașina doar în zonă privată și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu îi pun în pericol pe alți șoferi prin aceasta — este împotriva legii. Cu toate acestea, doar pentru prima categorie de oameni, vă vom ajuta dezactivați alarma de centură a vehiculului dvs. Volkswagen Transporter, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vă vom oferi câteva informații pe care să le cunoașteți înainte de a analiza o astfel de operațiune și, în al doilea rând, vă vom învăța cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Transporter/Strong>.

Câteva informații pe care s-ar putea să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma pentru cureaua Volkswagen Transporter

După cum v-am spus în introducerea acestei pagini de conținut, planificați dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Transporter nu este minor. Această alarmă este acolo pentru a vă atrage atenția să vă fixați cureaua, să fiți în conformitate cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să faceți acest pas, trebuie să cunoașteți câteva informații care vă pot pune pe gânduri înainte de a acționa, găsiți-le în lista de mai jos:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este interzisă în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră fiind echipat cu airbag, dacă nu aveți centura de siguranță, în cazul unui incident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind o componentă de siguranță, semnalul sonor de alarmă de centură al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră trebuie să fie funcțional , este legat de detectoare de airbag, în special de semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți cu adevărat precauți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Transporter 4 rămâne aprinsă, ce să faci?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Transporter?

După ce ați trecut peste diferitele informații de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Volkswagen Transporter, vom descrie cum se efectuează această operație.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter

.

Prima și cea mai ușoară alternativă disponibilă pentru dvs. este să vă echipați cu o extensie pentru catarama de centură pentru a dezactiva alarma de centură pe Volkswagen Transporter. Caracteristica specială a acestei componente este că vă permite să vă folosiți cureaua în ciuda oricăror. Într-adevăr, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a găzdui catarama ta. Insa, este esential sa stii ca acest produs trebuie sa indeplineasca standardele producatorului, pentru ca in caz de accident, sa fie la fel de rezistent ca catarama ta obisnuita a centurii. Din acest motiv, este o alegere mai bună pentru dvs. să obțineți această extensie de cataramă de centură pentru Volkswagen Transporter de la un dealer de piese auto. Cu această extensie puteți alege dacă doriți să purtați centura sau nu. Puteți cumpăra această extensie între 20 și 30 de euro.

Folosiți o cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură Volkswagen Transporter

.

Această soluție se limitează exclusiv la șoferii care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, în consecință, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Transporter. În consecință, veți fi împotriva legii și în caz de control al poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Vă recomandăm să efectuați acest lucru numai dacă vă conduceți mașina într-o zonă privată. Principiul este mai mult sau mai puțin același ca și pentru extensie, vei putea obține o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va reproduce pentru alarmă prezența centurii și deci să nu activeze bip-ul din ea. Aveți grijă să evaluați lățimea cataramei și crestătura pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Transporter. Catarame de centură le vei găsi în jur de 10€ pe site-urile dedicate. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea anterioară, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în caz de accident.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Transporter 6 din interior?

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter

În concluzie, cea mai inteligentă tehnică de a dezactivați alarma de centură la Volkswagen Transporter. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, cu toate acestea veți avea nevoie de manualul producătorului pentru a cunoaște procedura exactă, iar în cele mai multe cazuri un profesionist va fi mai capabil să efectueze această operațiune pentru dvs. Cu toate acestea, mulți dintre ei vor fi reticenți din cauza ilegalității procedurii.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector