Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter 6?

Pentru un număr de persoane folosirea centurii de siguranță nu este crucială, adevărul este că unii proprietari de Volkswagen Transporter 6 își folosesc mașina doar pe proprietăți private și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alți șoferi prin acest lucru — este împotriva legii. Vă vom învăța însă, doar pentru prima categorie de proprietari dezactivați alarma de centură a Volkswagen Transporter 6, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a realiza acest lucru, pentru a începe, vă vom oferi câteva informații pe care să le cunoașteți înainte de a analiza un astfel de proces și, în al doilea rând, vă vom învăța cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Transporter 6/Strong>.

Câteva informații pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma de centură a Volkswagen Transporter 6

După cum v-am spus în introducerea acestei pagini de conținut, planificați dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Transporter 6 nu este nesemnificativ. Această alarmă este acolo pentru a vă aminti să vă fixați centura, să fiți în acord cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă vrei cu adevărat să faci acest pas, trebuie să cunoști câteva informații care te pot pune pe gânduri înainte de a acționa, iată-le:

  • Este evident, dar merită să rețineți că conducerea fără centură de siguranță este criminală în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Transporter 6 este echipat cu airbag, dacă nu aveți centura de siguranță, în cazul unui incident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind un element de siguranță, avertizorul de alarmă de centură al Volkswagen Transporter 6 trebuie să funcționeze , este conectat la detectoare de airbag, în special la semnalul sonor de avertizare a centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți foarte vigilenți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 4 ?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Transporter 6?

După examinarea diferitelor informații de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Volkswagen Transporter 6, vom descrie cum se face această operație.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Transporter 6

.

Prima și cea mai simplă alternativă existentă pentru dvs. este să achiziționați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură pe Volkswagen Transporter 6. Caracteristica specială a acestui produs este că vă permite să vă folosiți centura în ciuda oricăror. Într-adevăr, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a se potrivi cataramei tale. Insa, este esential sa stii ca acest produs trebuie sa indeplineasca cerintele producatorului, pentru ca in caz de accident sa fie la fel de rezistent ca catarama ta originala a centurii. Din acest motiv, este o alegere mai bună pentru dvs. să achiziționați această extensie de cataramă de centură pentru Volkswagen Transporter 6 de la un dealer de piese auto. Cu aceasta extensie poti alege daca vrei sa porti centura sau nu. Puteți cumpăra această extensie între 20 și 30 de euro.

Folosiți o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Transporter 6

.

Această opțiune este limitată doar la șoferii care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, prin urmare, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Transporter 6. Prin urmare, veți fi împotriva legii și în cazul controlului poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Vă recomandăm să efectuați acest lucru doar dacă vă folosiți mașina într-o zonă privată. Principiul este mai mult sau mai puțin același cu cel al extensiei, vei putea achiziționa o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va imita pentru alarmă prezența centurii și deci să nu activeze bip-ul de ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei dvs. și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Transporter 6. Veți găsi catarame pentru centură la aproximativ 10 EUR accesând online. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea trecută, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în cazul unui accident.

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Transporter 6

În cele din urmă, cea mai inteligentă tehnică pentru dezactivați alarma de centură pe Volkswagen Transporter 6. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, dar veți avea nevoie de manualul de instrucțiuni al producătorului pentru a cunoaște procedura exactă și, în general, un profesionist va fi mai capabil să execute acest proces pentru dvs. Cu toate acestea, majoritatea va ezita din cauza ilegalității procesului.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Transporter

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию