Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter 5?

Pentru mulți oameni folosirea centurii de siguranță nu este esențială, adevărul este că unii șoferi de Volkswagen Transporter 5 își folosesc mașina doar în zone private și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alte persoane prin aceasta — este împotriva legii. Cu toate acestea, doar pentru prima categorie de oameni, vă vom învăța dezactivați alarma de centură a Volkswagen Transporter 5, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a face acest lucru, o să începem, vă vom oferi câteva detalii pe care să le cunoașteți înainte de a analiza un astfel de proces și, în al doilea rând, vă vom dezvălui cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Transporter 5/Strong>.

Câteva detalii pe care va trebui să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma pentru cureaua Volkswagen Transporter 5

După cum v-am spus în introducerea acestei pagini de conținut, gândindu-vă dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Transporter 5 nu este lipsit de importanță. Această alarmă este acolo pentru a vă aduce în minte să vă fixați centura, să fiți conform legii și să nu vă asumați riscuri inutile. Dar, dacă chiar îți dorești să faci acest pas, trebuie să cunoști câteva detalii care te pot pune pe gânduri înainte de a acționa, iată-le:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este criminală în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Transporter 5 este echipat cu airbag, dacă nu aveți centura de siguranță, în cazul unui accident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind o parte de siguranță, semnalul sonor de alarmă de centură al Volkswagen Transporter 5 trebuie să fie eficient , este asociat cu detectoare de airbag, în special cu semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți cu adevărat precauți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 5?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Transporter 5?

După ce am trecut peste diferitele detalii de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Volkswagen Transporter 5, vă vom învăța cum să executați această acțiune.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Transporter 5

.

The first and easiest alternative available to you is to buy a belt buckle extension to deactivate the belt alarm on your Volkswagen Transporter 5. The particular feature of this component is that it enables you to use your belt in spite of anything. In fact, it is a belt buckle with a clip on its upper part to adapt to your belt buckle. Nevertheless, it is imperative to know that this product must meet the manufacturer’s requirements, in order that in the event of an accident, it will be as resistant as your classic belt buckle. Because of this, it is better for you to acquire this belt buckle extension for Volkswagen Transporter 5 from a car parts dealer. With this extension you can select whether you want to wear your belt or not. You can find this extension between 20 and 30 euros.

Folosiți o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Transporter 5

.

Această abordare este disponibilă doar pentru persoanele care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, în consecință, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Transporter 5. În consecință, veți fi împotriva legii și în caz de control al poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Prin urmare, vă sugerăm să faceți acest lucru numai dacă vă conduceți mașina pe o proprietate privată. Teoria este mai mult sau mai puțin aceeași ca și pentru extensie, vei putea achiziționa o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va reproduce pentru alarmă prezența centurii și deci să nu activeze bip-ul din ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei dvs. și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru centură al Volkswagen Transporter 5. Catarame pentru cureaua le veți găsi în jur de 10 EUR pe internet. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea anterioară, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în cazul unui accident.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Transporter 6?

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Transporter 5

În cele din urmă, cea mai înțeleaptă tehnică să dezactivați alarma de centură pe Volkswagen Transporter 5. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, dar veți avea nevoie de instrucțiunile producătorului pentru a cunoaște tehnica exactă, iar în cele mai multe cazuri un profesionist va putea realiza mai bine acest proces pentru dvs. Dar mulți dintre ei vor fi reticenți din cauza ilegalității procesului.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector