Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter 4?

Pentru un număr de persoane folosirea centurii de siguranță nu este importantă, adevărul este că unii proprietari de Volkswagen Transporter 4 își folosesc mașina doar pe proprietăți private și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alte persoane prin aceasta — este împotriva legii. Vă vom învăța însă, doar pentru prima categorie de proprietari dezactivați alarma de centură a Volkswagen Transporter 4, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom oferi câteva detalii pe care să le cunoașteți înainte de a lua în considerare un astfel de proces și, în al doilea rând, vă vom dezvălui cum să dezactivați avertismentul curelei Volkswagen Transporter 4/Strong>.

Câteva detalii pe care s-ar putea să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma pentru cureaua Volkswagen Transporter 4

După cum v-am spus în introducerea conținutului acestui articol, uitându-vă la dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Transporter 4 nu este nesemnificativ. Această alarmă este acolo pentru a vă aminti să vă fixați centura, să fiți în conformitate cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă chiar îți dorești să faci acest pas, trebuie să știi câteva detalii care te pot pune pe gânduri înainte de a acționa, iată-le:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este interzisă în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Transporter 4 tau fiind dotat cu airbag, daca nu ai centura de siguranta, in caz de incident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind o componentă de securitate, semnalul sonor de alarmă de centură al Volkswagen Transporter 4 trebuie să fie funcțional , este asociat cu detectoare de airbag, în special semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți foarte precauți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Transporter 4

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Transporter 4?

După ce am trecut peste diferitele detalii de luat în considerare înainte de a lua în considerare oprirea avertismentului de centură a unui Volkswagen Transporter 4, vom descrie cum se execută această operație.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Transporter 4

.

Prima și cea mai ușoară alternativă existentă pentru dvs. este să vă echipați cu o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură pe Volkswagen Transporter 4. Caracteristica specială a acestui produs este că vă permite să vă folosiți centura în ciuda tuturor lucrurilor. În realitate, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a găzdui catarama ta. Cu toate acestea, este imperativ să știți că acest produs trebuie să îndeplinească specificațiile producătorului, pentru a vă asigura că, în caz de accident, va fi la fel de rezistent ca catarama dumneavoastră obișnuită a curelei. Din acest motiv, este o alegere mai bună pentru dvs. să obțineți această extensie de cataramă de centură pentru Volkswagen Transporter 4 de la un dealer de piese auto. Cu aceasta extensie poti alege daca vrei sa porti centura sau nu. Puteți cumpăra această extensie între 20 și 30 de euro.

Folosiți o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Transporter 4

.

Această tehnică este rezervată doar persoanelor care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, în consecință, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Transporter 4. În consecință, veți fi scos în afara legii și în caz de control al poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Vă sfătuim să faceți acest lucru numai dacă folosiți mașina în zonă privată. Principiul este mai mult sau mai puțin același ca și pentru extensie, vei putea obține o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va simula pentru alarmă prezența centurii și, prin urmare, să nu activeze bip-ul de ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei dvs. și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Transporter 4. Veți găsi catarame pentru centură la aproximativ 10 EUR folosind web. Amintiți-vă că, așa cum sa văzut în secțiunea trecută, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în caz de accident.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Transporter 4

Pentru a încheia, cea mai inteligentă strategie pentru a dezactivați alarma de centură pe Volkswagen Transporter 4. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, cu toate acestea, veți avea nevoie de manualul de utilizare al producătorului pentru a cunoaște procedura exactă și, de obicei, un profesionist va fi mai capabil să realizeze acest proces pentru dvs. Chiar și așa, cei mai mulți dintre ei vor fi reticenți din cauza ilegalității procedurii.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector