Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran?

Pentru mulți oameni folosirea centurii de siguranță nu este crucială, adevărul este că unii proprietari de Volkswagen Touran își folosesc mașina doar pe proprietăți private și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alte persoane prin aceasta — este împotriva legii. Cu toate acestea, doar pentru prima categorie de câștigători, vă vom arăta dezactivați alarma pentru cureaua Volkswagen Touran, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a face acest lucru, pentru a începe, vă vom oferi câteva informații pe care să le cunoașteți înainte de a analiza o astfel de procedură și, în al doilea rând, vă vom învăța cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Touran/Strong>.

Câteva informații pe care s-ar putea să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma pentru cureaua Volkswagen Touran

După cum v-am spus în introducerea acestei pagini de conținut, analizând dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Touran nu este nesemnificativ. Această alarmă este acolo pentru a vă atrage atenția pentru a vă fixa centura, pentru a fi în acord cu legea și pentru a nu vă asuma riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să faceți acest pas, trebuie să cunoașteți câteva informații care vă pot pune pe gânduri înainte de a acționa, iată-le:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este interzisă în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Touran-ul tău fiind furnizat cu airbag, dacă nu ai centura de siguranță, în caz de accident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai periculos decât protector
  • Fiind un element de securitate, avertizorul de alarmă de centură al Volkswagen Touran trebuie să funcționeze , este conectat cu detectoare de airbag, în special semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți extrem de atenți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Touran 2, ce să fac?

.

Cum dezactivez alarma de centură la Volkswagen Touran?

După ce ați analizat diferitele informații de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Volkswagen Touran, vă vom învăța cum să efectuați această procedură.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Touran

.

Prima și cea mai rapidă opțiune disponibilă pentru dvs. este să achiziționați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură la Volkswagen Touran. Caracteristica specială a acestei componente este că vă permite să vă folosiți cureaua în ciuda oricăror. În realitate, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a se potrivi cataramei tale. Insa, este esential sa stii ca acest produs trebuie sa indeplineasca specificatiile producatorului, astfel incat in caz de accident sa fie la fel de rezistent ca catarama ta obisnuita la centura. De aceea, este mai bine să achiziționați această extensie de cataramă pentru cureaua pentru Volkswagen Touran de la un dealer de piese auto. Cu aceasta extensie poti alege daca vrei sa porti centura sau nu. Puteți achiziționa această extensie între 20 și 30 de euro.

Folosiți o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Touran

.

Această soluție este limitată doar la persoanele care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, în consecință, nu mai doresc să auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Touran. În consecință, veți fi împotriva legii și în caz de control al poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Prin urmare, vă recomandăm să efectuați acest lucru numai dacă utilizați mașina în zonă privată. Principiul este mai mult sau mai puțin același cu cel al extensiei, vei putea achiziționa o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va simula pentru alarmă prezența centurii și, prin urmare, să nu activeze bip-ul de ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei și crestătura pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Touran. Catarame de centură le vei găsi în jur de 10€ pe site-urile dedicate. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea trecută, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în cazul unui accident.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Touran

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Touran

Pentru a termina , cea mai înțeleaptă strategie pentru a dezactivați alarma de centură la Volkswagen Touran. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, cu toate acestea veți avea nevoie de manualul producătorului pentru a cunoaște procedura exactă, iar în cele mai multe cazuri un specialist va putea efectua mai bine această procedură pentru dvs. Cu toate acestea, majoritatea vor fi reticenți din cauza ilegalității procedurii.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector