Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran 3?

Pentru unele persoane nu este necesară folosirea centurii de siguranță, adevărul este că unii proprietari de Volkswagen Touran 3 își folosesc mașina doar în zonă privată și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alte persoane prin aceasta — este împotriva legii. Vă vom ajuta însă, doar pentru prima categorie de proprietari dezactivați alarma de centură a Volkswagen Touran 3, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom oferi câteva informații pe care să le cunoașteți înainte de a analiza o astfel de procedură și, în al doilea rând, vă vom prezenta cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Touran 3/Strong>.

Câteva informații pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma de centură a Volkswagen Touran 3

După cum v-am spus în introducerea acestei pagini de conținut, uitându-vă la dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Touran 3 nu este nesemnificativ. Această alarmă este acolo pentru a vă atrage atenția să vă fixați cureaua, să fiți în acord cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă preferați cu adevărat să faceți acest pas, trebuie să cunoașteți câteva informații care vă pot pune pe gânduri înainte de a acționa, iată-le:

  • Este evident, dar merită să rețineți că conducerea fără centură de siguranță este criminală în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Touran 3 dumneavoastră fiind dotat cu airbag, dacă nu aveți centura de siguranță, în cazul unui incident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind un element de securitate, semnalul sonor de alarmă de centură al Volkswagen Touran 3 trebuie să fie eficient , este conectat la detectoare de airbag, în special la semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți cu adevărat atenți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Touran, ce să fac?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Touran 3?

După ce ați analizat diferitele informații de luat în considerare înainte de a lua în considerare oprirea avertismentului de centură a unui Volkswagen Touran 3, vă vom arăta cum să efectuați această operație.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Touran 3

.

Prima și cea mai ușoară opțiune disponibilă pentru dvs. este să găsiți o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură pe Volkswagen Touran 3. Caracteristica specială a acestei componente este că vă permite să vă folosiți centura în ciuda oricăror. De fapt, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a se potrivi cataramei tale. Cu toate acestea, este esential sa stii ca acest produs trebuie sa indeplineasca specificatiile producatorului, pentru ca in caz de accident sa fie la fel de rezistent ca catarama ta clasica de centura. Din acest motiv, este mai bine să achiziționați această extensie de cataramă pentru cureaua pentru Volkswagen Touran 3 de la un dealer de piese auto. Cu această extensie puteți alege dacă doriți să purtați centura sau nu. Puteți găsi această extensie între 20 și 30 de euro.

Folosiți o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Touran 3

.

Această opțiune este limitată doar persoanelor care nu doresc deloc să-și pună centura mașinii și, în consecință, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Touran 3. În consecință, veți fi împotriva legii și în caz de control al poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Vă recomandăm să faceți acest lucru exclusiv dacă vă folosiți mașina pe o proprietate privată. Teoria este mai mult sau mai puțin aceeași ca și pentru extensie, vei putea achiziționa o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul centurii tale, care va reproduce pentru alarmă prezența centurii și deci să nu activeze bip-ul din ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei dvs. și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Touran 3. Veți găsi catarame pentru centură la aproximativ 10 EUR folosind web. Amintiți-vă că, așa cum sa văzut în secțiunea trecută, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în cazul în care are loc un accident.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Touran 2?

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Touran 3

Pentru a încheia, cea mai inteligentă strategie pentru a dezactivați alarma de centură la Volkswagen Touran 3. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, cu toate acestea, veți avea nevoie de manualul de utilizare al producătorului pentru a cunoaște procedura exactă și, în majoritatea cazurilor, un profesionist va fi mai capabil să efectueze această procedură pentru dvs. Cu toate acestea, majoritatea vor fi reticente din cauza ilegalității procesului.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector