Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran 2?

Pentru un număr de persoane folosirea centurii de siguranță nu este crucială, în realitate, unii proprietari de Volkswagen Touran 2 își folosesc mașina doar pe proprietate privată și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alți șoferi prin acest lucru — este împotriva legii. Cu toate acestea, doar pentru prima categorie de creatori, vă vom învăța dezactivați alarma de centură a Volkswagen Touran 2, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom oferi câteva informații pe care să le cunoașteți înainte de a analiza o astfel de operațiune și, în al doilea rând, vă vom arăta cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Touran 2/Strong>.

Câteva informații pe care s-ar putea să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma pentru cureaua Volkswagen Touran 2

După cum v-am spus în introducerea acestui articol, analizând dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Touran 2 nu este minor. Această alarmă este acolo pentru a vă atrage atenția să vă fixați cureaua, să fiți în conformitate cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să faceți acest pas, trebuie să cunoașteți câteva informații care vă pot pune pe gânduri înainte de a acționa, găsiți-le în lista de mai jos:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este ilegală în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Touran 2 tau fiind dotat cu airbag, daca nu ai centura de siguranta, in caz de accident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind un element de securitate, avertizorul de alarmă de centură al Volkswagen Touran 2 trebuie să fie funcțional , este conectat la detectoare de airbag, în special la semnalul sonor de avertizare a centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți foarte atenți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Touran?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Touran 2?

După ce ați trecut peste diferitele informații de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Volkswagen Touran 2, vom descrie cum se efectuează această operațiune.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Touran 2

.

Prima și cea mai simplă opțiune disponibilă este să achiziționați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură pe Volkswagen Touran 2. Caracteristica specială a acestei piese este că vă permite să vă folosiți centura în ciuda oricăror. În realitate, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a se potrivi cataramei tale. Cu toate acestea, este fundamental să știți că acest produs trebuie să respecte măsurile producătorului, pentru ca în caz de accident, să fie la fel de rezistent ca catarama ta clasică de centură. Din acest motiv, este mai bine pentru dvs. să achiziționați această extensie de cataramă de centură pentru Volkswagen Touran 2 de la un dealer de piese auto. Cu această extensie puteți alege dacă doriți să purtați centura sau nu. Puteți cumpăra această extensie între 20 și 30 de euro.

Folosiți o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Touran 2

.

Această opțiune este rezervată doar șoferilor care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, prin urmare, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Touran 2. În consecință, veți fi scos în afara legii și în cazul controlului poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Vă sugerăm să efectuați acest lucru exclusiv dacă vă folosiți mașina în zonă privată. Teoria este mai mult sau mai puțin aceeași ca și pentru extensie, vei putea achiziționa o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va imita pentru alarmă prezența centurii și deci să nu activeze bip-ul de ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Touran 2. Catarame pentru cureaua le veți găsi la aproximativ 10€ pe site-urile web dedicate. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea anterioară, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în cazul unui accident.

Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Touran 2?

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Touran 2

În cele din urmă, cea mai bună tehnică pentru dezactivați alarma de centură la Volkswagen Touran 2. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, dar veți avea nevoie de manualul de instrucțiuni al producătorului pentru a cunoaște tehnica exactă și, în general, un profesionist va fi mai capabil să efectueze această operațiune pentru dvs. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei vor fi reticenți din cauza ilegalității procedurii.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector