Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Passat 8?

Pentru un număr de persoane folosirea centurii de siguranță nu este importantă, în realitate, unii proprietari de Volkswagen Passat 8 își angajează mașina doar în zonă privată și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu îi pun în pericol pe alți șoferi prin aceasta – este împotriva legii. Cu toate acestea, doar pentru prima categorie de persoane, vă vom învăța dezactivați alarma de centură a Volkswagen Passat 8, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vă vom oferi câteva detalii pe care să le cunoașteți înainte de a analiza o astfel de procedură și, în al doilea rând, vă vom arăta cum să dezactivați avertizarea curelei Volkswagen Passat 8/Strong>.

Câteva detalii pe care cu siguranță ar trebui să le cunoașteți înainte de a doriți să dezactivați alarma de centură a Volkswagen Passat 8

După cum v-am spus în introducerea acestui conținut, analizând dezactivarea avertismentului pentru cureaua Volkswagen Passat 8 nu este nesemnificativ. Această alarmă este acolo pentru a vă atrage atenția să vă fixați cureaua, să fiți în conformitate cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Dar, dacă chiar preferați să faceți acest pas, trebuie să cunoașteți câteva detalii care vă pot pune pe gânduri înainte de a acționa, găsiți-le în lista de mai jos:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este ilegală în majoritatea țărilor occidentale.
  • Volkswagen Passat 8 tau fiind echipat cu airbag, daca nu ai centura de siguranta, in cazul unui incident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind o parte de securitate, beeper-ul de alarmă de centură al Volkswagen Passat 8 trebuie să fie eficient , este conectat la detectoare de airbag, în special la semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți foarte precauți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volkswagen Passat?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Volkswagen Passat 8?

După ce ați analizat diferitele detalii de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Volkswagen Passat 8, vă vom învăța cum să efectuați această sarcină.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Passat 8

.

Prima și cea mai de bază metodă existentă pentru dvs. este să găsiți o extensie a cataramei curelei pentru a dezactiva alarma de centură pe Volkswagen Passat 8. Caracteristica specială a acestei piese este că vă permite să vă folosiți centura în ciuda oricăror. De fapt, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a găzdui catarama ta. Totusi, este imperativ sa stii ca acest produs trebuie sa indeplineasca masurile producatorului, pentru ca in caz de accident sa fie la fel de rezistent ca catarama ta clasica de centura. Din acest motiv, este mai bine pentru dvs. să cumpărați această extensie de cataramă de centură pentru Volkswagen Passat 8 de la un dealer de piese auto. Cu această extensie puteți alege dacă doriți să purtați centura sau nu. Puteți găsi această extensie între 20 și 30 de euro.

Utilizați o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Volkswagen Passat 8

.

Această tehnică este limitată doar la șoferii care nu doresc deloc să-și pună centura auto și, ca urmare, nu mai doresc să auziți sunetul de alarmă al curelei Volkswagen Passat 8. În consecință, veți fi scos în afara legii și în cazul controlului poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Vă recomandăm să faceți acest lucru exclusiv dacă vă conduceți mașina pe o proprietate privată. Principiul este mai mult sau mai puțin același cu cel al extensiei, vei putea obține o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei tale, care va imita pentru alarmă prezența centurii și deci să nu activeze bip-ul din ea. Aveți grijă să măsurați lățimea cataramei dvs. și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Volkswagen Passat 8. Veți găsi catarame pentru cureaua la aproximativ 10 EUR folosind web. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea trecută, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în cazul unui accident.

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a Volkswagen Passat 8

Pentru a termina, cea mai înțeleaptă soluție pentru dezactivați alarma de centură la Volkswagen Passat 8. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, dar veți avea nevoie de ghidul producătorului pentru a cunoaște procesul exact și, în majoritatea cazurilor, un specialist va putea efectua mai bine această procedură pentru dvs. Cu toate acestea, majoritatea va fi reticentă din cauza ilegalității procedurii.

Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Passat 7 rămâne aprinsă, ce să faci?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Passat 8, aruncați o privire la categoria Volkswagen Passat 8.

Legătura cu publicația principală