Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se dezactivează alarma de centură pe Peugeot Rifter?

Pentru un număr de persoane nu este necesară folosirea centurii de siguranță, în realitate, unii șoferi de Peugeot Rifter își folosesc mașina doar pe proprietate privată și la viteze reduse. Cu toate acestea, alți șoferi nu doresc să folosească centura de siguranță, deși nu pun în pericol alte persoane prin aceasta — este împotriva legii. Vă vom învăța însă, doar pentru prima categorie de proprietari dezactivați alarma de centură a autovehiculului Peugeot Rifter, pentru a putea conduce fără a purta centura. Pentru a realiza acest lucru, pentru a începe, vă vom oferi câteva informații pe care să le cunoașteți înainte de a analiza un astfel de proces și, în al doilea rând, vă vom dezvălui cum să dezactivați avertizarea curelei de pe Peugeot Rifter/Strong>.

Câteva informații pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a dori să dezactivați alarma de centură a autovehiculului Peugeot Rifter

După cum v-am spus în introducerea acestui articol, uitându-vă la dezactivarea avertismentului de curea de pe Peugeot Rifter nu este nesemnificativ. Această alarmă este acolo pentru a vă aduce în minte să vă fixați centura, să fiți în acord cu legea și să nu vă asumați riscuri inutile. Cu toate acestea, dacă preferați cu adevărat să faceți acest pas, trebuie să cunoașteți câteva informații care vă pot pune pe gânduri înainte de a acționa, iată-le:

  • Este evident, dar merită să ne amintim că conducerea fără centură de siguranță este interzisă în majoritatea țărilor occidentale.
  • Peugeot Rifter-ul dumneavoastră fiind dotat cu airbag, dacă nu aveți centura de siguranță, în cazul unui incident airbag-ul dumneavoastră poate fi mai dăunător decât protector
  • Fiind o parte de siguranță, semnalul sonor de alarmă de centură al Peugeot-ului dumneavoastră Rifter trebuie să fie eficient , este conectat la detectoare de airbag, în special la semnalul sonor de avertizare al centurii de pe scaunul pasagerului, așa că fiți foarte precauți în timpul manipulărilor dvs.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Peugeot Rifter?

.

Cum dezactivez alarma de centură pe Peugeot Rifter?

După examinarea diferitelor informații de luat în considerare înainte de a lua în considerare dezactivarea avertismentului de centură a unui Peugeot Rifter, vom descrie cum să îndeplinim această sarcină.

Utilizați o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură a autovehiculului Peugeot Rifter

.

Prima și cea mai simplă soluție disponibilă pentru tine este să te echipezi cu o extensie de cataramă de centură pentru a dezactiva alarma de centură pe Peugeot Rifter. Caracteristica specială a acestei piese este că vă permite să vă folosiți cureaua în ciuda tuturor lucrurilor. Într-adevăr, este o cataramă de curea cu o clemă în partea superioară pentru a se adapta cataramei tale. Totusi, este esential sa stii ca acest produs trebuie sa indeplineasca cerintele producatorului, pentru ca in caz de accident sa fie la fel de rezistent ca catarama ta obisnuita la centura. Din acest motiv, este o alegere mai bună pentru dvs. să achiziționați această extensie de cataramă de centură pentru Peugeot Rifter de la un dealer de piese auto. Cu această extensie puteți alege dacă doriți să purtați centura sau nu. Puteți găsi această extensie între 20 și 30 de euro.

Utilizați o cataramă de centură pentru a opri alarma de centură Peugeot Rifter

.

Această tehnică este limitată doar la persoanele care nu doresc deloc să-și pună centura de mașină și, în consecință, nu mai doresc auziți sunetul de alarmă de centură al lui Peugeot Rifter. În consecință, veți fi scos în afara legii și în caz de control al poliției riscați să luați o amendă de sute de euro și câteva puncte pe permisul de conducere. Prin urmare, vă încurajăm să efectuați acest lucru doar dacă vă conduceți mașina într-o zonă privată. Principiul este mai mult sau mai puțin același cu cel al extensiei, veți putea achiziționa o cataramă de centură care se va potrivi în recipientul curelei dvs., care va simula pentru alarmă prezența centurii și, prin urmare, să nu activeze bip-ul de ea. Aveți grijă să evaluați lățimea cataramei și a crestăturii pentru a cumpăra o cataramă compatibilă cu suportul pentru cureaua Peugeot Rifter. Catarame de centură le vei găsi în jur de 10€ pe site-urile dedicate. Rețineți că, așa cum sa văzut în secțiunea trecută, fără centură de siguranță un airbag poate fi foarte periculos în caz de accident.

Utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva alarma de centură a autovehiculului Peugeot Rifter

În concluzie, cea mai bună soluție pentru dezactivați alarma de centură pe Peugeot Rifter. Puteți utilizați un sistem OBD de diagnosticare pentru a dezactiva această alarmă, cu toate acestea, veți avea nevoie de manualul producătorului pentru a cunoaște tehnica exactă și, în general, un specialist va putea efectua mai bine acest proces pentru dvs. Cu toate acestea, majoritatea va fi reticentă din cauza ilegalității procesului.

Weiterlesen:
Peugeot Rifter care moare în timp ce conduce

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Peugeot Rifter, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot Rifter.

Legătura cu publicația principală