Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Up! cu bateria descărcată?

Deși, în general, încercăm să fim atenți, ocazional uităm să ne stingem faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă acesta este cazul tău, s-ar putea să te trezești dimineața cu Volkswagen Up! ramane fara baterie si sistemul de inchidere centralizata nu mai functioneaza. În orice alt caz, ar trebui să îl puteți deschide destul de ușor cu cheia, dar nu este întotdeauna cazul. În acest articol ne vom uita cum se deschide un Volkswagen Up! cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom vedea cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în sfârșit, cum să deschideți un Volkswagen Up! cu bateria descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Up! cu bateria descărcată?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu deschiderea Volkswagen Up! portbagaj cu baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie nu vei mai putea, din păcate, să folosești închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre alternativele juste pentru a accesa interiorul Volkswagen Up!, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Up! este prevazuta cu incuietoare de portbagaj “ascunsa”, unele finisaje si unii ani nu sunt dotate cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să găsești o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei putea introduce și întoarce cheia. Odată ce ați făcut acest lucru, veți putea deschide portbagajul Volkswagen Up! cu o baterie descărcată și accesați interiorul vehiculului și deschideți capota . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Up!, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfatul ghidului nostru, care vă va arăta cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Up!

Cum se deschide capota unui Volkswagen Up! cu bateria descărcată?

A doua posibilitate de a deschide-ți Volkswagen Up! hota cu baterie descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Volkswagen Up!, va trebui să, ridicați vehiculul, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și identificați cablurile închizătorului capotei. Odată găsite, le vei putea activa pentru a debloca capota Volkswagen Up! și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Up! cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Up! care nu mai are baterie . Iată cele 3 cele mai tradiționale tehnici care vă vor scuti de apelarea unui serviciu de defecțiune și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Up! cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a vă deschide Volkswagen Up! care nu mai are electricitate, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. Cel mai frecvent veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele stiluri veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Cu siguranță ați găsit deja și ați încercat să vă deschideți Volkswagen Up! prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Up! care nu mai are baterie, va trebui intoarce cheia in broasca si in acelasi timp incearca sa tragi de maneta usii . Repetați această operațiune dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestei pagini de conținut.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Up!

Această soluție nu este fezabilă pe toate Volkswagen Up!, în realitate, pentru a putea realiza această abordare trebuie fie, puteți accesa portbagajul Volkswagen Up! și ai o mufă de brichetă în ea or puteți pune lumânări Volkswagen Up! și accesați cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la un alt vehicul.

Sparge o geamul Volkswagen Up!

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai simplă sau mai puțin costisitoare soluție, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Up! cu bateria descărcată. Nu este surprinzător că această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, gândește-te la asigurarea ta înainte de a acționa, parcurge-ți contractul și alege cu grijă geamul pe care vrei să-l spargi pentru că, în general, cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai complicat de instalat decât cele mai mari.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Volkswagen Up! ?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Legătura cu publicația principală