Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Transporter cu o baterie descărcată?

Cu toate acestea, în general, încercăm să fim atenți, uneori uităm să stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să ajungeți dimineața cu Volkswagen Transporter-ul fără baterie și sistemul de închidere centralizată să nu mai funcționeze. În orice alt caz, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este întotdeauna situația. Astăzi o să ne uităm la cum se deschide un Volkswagen Transporter cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom vedea cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în sfârșit, cum să deschideți un Volkswagen Transporter cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Transporter cu bateria descărcată?

Deci, să începem articolul nostru cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter cu o baterie descărcată . Evident, dacă nu mai ai baterie nu vei avea din păcate posibilitatea de a folosi închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. Într-un astfel de caz, una dintre singurele alternative pentru a accesa interiorul Volkswagen Transporter, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Transporter este echipat cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt proiectați cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și uită-te în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să găsești o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei avea posibilitatea de a introduce și întoarce cheia. Odată ce ați făcut acest lucru, veți avea posibilitatea de a deschide portbagajul Volkswagen Transporter-ului dvs. cu o baterie descărcată și de a accesa interiorul mașinii și de a deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfatul ghidului nostru, care vă va descrie cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter?

Cum se deschide capota unui Volkswagen Transporter cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschideți capota Volkswagen Transporter cu o baterie descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota vehiculului dvs. Volkswagen Transporter, va trebui să: ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și localizați cablurile încuietorului capotei. Odată localizat, veți avea posibilitatea de a le activa pentru a debloca capota Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Transporter cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Transporter-ului tău care nu mai are baterie . Iată cele mai clasice 3 moduri care vă vor scuti de apelarea unui serviciu de depanare și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Transporter-ului dvs. cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. De cele mai multe ori veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele stiluri veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Probabil că ați localizat deja și ați încercat să vă deschideți Volkswagen Transporter prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Transporter-ului tău care nu mai are baterie, va trebui intoarce cheia in broasca si in acelasi timp incearca sa tragi de maneta usii . Repetați această procedură dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui articol.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Volkswagen Transporter?

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Transporter

Această soluție nu este fezabilă pe toate Volkswagen Transporter, de fapt, pentru a avea capacitatea de a realiza această strategie trebuie fie, ai posibilitatea de a accesa portbagajul Volkswagen Transporter-ului tău și ai o mufă de brichetă în el or au capacitatea de a pune lumânări Volkswagen Transporter-ul tău și de a accesa cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Spargeți un geam al Volkswagen Transporter-ului dvs

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai utilă sau mai puțin costisitoare soluție, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter cu bateria descărcată. Desigur, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Cu toate acestea, luați în considerare asigurarea dumneavoastră înainte de a acționa, răsfoiți-vă contractul și alegeți cu atenție sticla pe care doriți să o spargeți, deoarece de multe ori cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai greu de montat decât cele mai mari.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию