Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată?

Deși în general încercăm să fim atenți, în unele cazuri uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să ajungeți dimineața cu Volkswagen Transporter 6 fără baterie și sistemul de închidere centralizată să nu mai funcționeze. În orice alt caz, ar trebui să îl puteți deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este întotdeauna situația. Astăzi vom verifica cum se deschide un Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom descoperi cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în cele din urmă, cum să deschideți un Volkswagen Transporter 6 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter 6 cu o baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie, din păcate nu vei mai putea folosi închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. Într-un astfel de caz, una dintre simplele posibilități de a accesa interiorul Volkswagen Transporter 6, de a deschide capota și de a înlocui sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Transporter 6 este construit cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt proiectați cu acesta. Pune-te in fata portbagajului tau, si uita-te in jurul manerului portbagajului, ar trebui sa gasesti o mica trapa in spatele careia se ascunde incuietoarea mecanica in care vei putea introduce si intoarce cheia. Odată ce este finalizat, veți putea deschide portbagajul Volkswagen Transporter 6 cu o baterie descărcată și veți putea accesa interiorul mașinii și deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6, nu vă gândiți de două ori să consultați ghidul nostru care vă va arăta cum să realizați acest lucru.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter 4?

Cum se deschide capota unui Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată?

A doua posibilitate de a deschideți capota Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea doar un singur remediu pentru a deschide capota Volkswagen Transporter 6, va trebui să: ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și localizați cablurile încuietorului capotei. Odată găsite, le veți putea activa pentru a debloca capota Volkswagen Transporter 6 și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Transporter 6 care nu mai are baterie . Iată cele mai clasice 3 soluții care te vor scuti de a apela la un service de defecțiuni și te vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Transporter 6 cu cheia

.

Primul remediu, poate părea evident, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter 6 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. Cel mai frecvent veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele versiuni veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Probabil că ați găsit deja și ați încercat să deschideți Volkswagen Transporter 6 prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Transporter 6 care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați această operațiune dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestei pagini de conținut.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Transporter 6

Această soluție nu este fezabilă pe toate Volkswagen Transporter 6, în realitate, pentru a putea realiza această abordare trebuie fie, să puteți accesa portbagajul Volkswagen Transporter 6 și să aveți în el o mufă pentru brichetă or să puteți pune lumânări pe Volkswagen Transporter 6 și să accesați cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de remediu pe care îl alegeți, va trebui să dezlipiți sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Volkswagen Transporter 4?

Spargeți geamul Volkswagen Transporter 6

Nu în ultimul rând, dar nu cel mai util sau cel mai puțin costisitor remediu, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată. Evident, acest remediu vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Cu toate acestea, gândiți-vă la asigurare înainte de a acționa și citiți-vă contractul și alegeți cu atenție sticla pe care doriți să o spargeți, deoarece de multe ori cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai complicat de instalat decât cele mai mari.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector