Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată?

Deși în general încercăm să fim atenți, uneori uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să vă aflați dimineața cu Volkswagen Transporter 5 fără baterie și sistemul de închidere centralizată nu mai funcționează. În orice alt caz, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este întotdeauna situația. Astăzi vom verifica cum se deschide un Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând vom vedea cum să deschideți portbagajul mașinii dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în cele din urmă, cum să deschideți un Volkswagen Transporter 5 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter 5 cu o baterie descărcată . Evident, dacă nu mai ai baterie nu vei avea din păcate posibilitatea de a folosi închiderea centralizată a mașinii tale, pe anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre singurele posibilități de a accesa interiorul Volkswagen Transporter 5, de a vă deschide capota și de a vă schimba sau reîncărca bateria, va fi să treceți prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Transporter 5 este dotat cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt echipate cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să găsești o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei avea posibilitatea de a introduce și a întoarce cheia. Odată ce acest lucru este efectuat, veți avea posibilitatea de a deschide portbagajul Volkswagen Transporter 5 cu o baterie descărcată și de a accesa interiorul mașinii și de a deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfatul ghidului nostru, care vă va explica cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter

Cum se deschide capota unui Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschideți capota Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul mașinii dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Volkswagen Transporter 5, va trebui să, ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și identificați cablurile încuietorului capotei. Odată localizat, veți avea posibilitatea de a le activa pentru a debloca capota Volkswagen Transporter 5 și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Transporter 5 care nu mai are baterie . Iată cele mai clasice 3 tehnici care vă vor scuti de a apela la un serviciu de depanare și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Transporter 5 cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter 5 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. În mod normal vei avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului mașinii tale, la unele versiuni vei avea un al doilea pe partea pasagerului. Probabil ați localizat și ați încercat deja să deschideți Volkswagen Transporter 5 prin aceste încuietori, dar amintiți-vă că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Transporter 5 care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați această operațiune dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestei pagini de conținut.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Transporter 5

Acest remediu nu este fezabil pe toate Volkswagen Transporter 5, în realitate, pentru a avea capacitatea de a realiza această tehnică trebuie fie, aveți posibilitatea de a accesa portbagajul Volkswagen Transporter 5 și aveți o mufă de brichetă în el or au capacitatea de a pune lumânări Volkswagen Transporter 5 și de a accesa cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4?

Spargeți geamul Volkswagen Transporter 5

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai utilă sau mai puțin costisitoare soluție, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată. Desigur, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, luați în considerare asigurarea dumneavoastră înainte de a lucra, răsfoiți-vă contractul și alegeți cu atenție sticla pe care doriți să o spargeți, deoarece de multe ori cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai complicat de instalat decât cele mai mari.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector