Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată?

Cu toate acestea, în general, încercăm să fim atenți, în unele cazuri uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă acesta este cazul tău, s-ar putea să ajungi dimineața cu Volkswagen Transporter 4 fără baterie și sistemul de închidere centralizată să nu mai funcționeze. În orice alt caz, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l deschide destul de ușor cu cheia, dar nu este întotdeauna cazul. În acest articol vom verifica cum se deschide un Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom descoperi cum să deschideți portbagajul mașinii dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în cele din urmă, cum să deschideți un Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată?

Deci, să începem articolul nostru cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie, din păcate nu vei avea posibilitatea de a folosi închiderea centralizată a mașinii tale, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. Într-un astfel de caz, una dintre alternativele juste pentru a accesa interiorul Volkswagen Transporter 4, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Transporter 4 este construit cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt proiectați cu acesta. Pune-te în fața portbagajului tău și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să descoperi o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei avea posibilitatea de a introduce și întoarce cheia. Odată ce acest lucru este efectuat, veți avea posibilitatea de a deschide portbagajul Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată și de a accesa interiorul mașinii și de a deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfatul ghidului nostru, care vă va arăta cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter 5 care rămâne aprins

Cum se deschide capota unui Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschideți capota Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul mașinii dvs., veți avea doar un singur remediu pentru a deschide capota Volkswagen Transporter 4, va trebui să: ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și localizați cablurile încuietorului capotei. Odată găsite, veți avea posibilitatea de a le activa pentru a debloca capota Volkswagen Transporter 4 și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Transporter 4 care nu mai are baterie . Iată cele 3 cele mai tradiționale tehnici care vă vor scuti de apelarea unui serviciu de defecțiune și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Transporter 4 cu cheia

.

Primul remediu, poate părea evident, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Transporter 4 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. În mod normal vei avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului mașinii tale, la unele modele vei avea un al doilea pe partea pasagerului. Cel mai probabil ați găsit deja și ați încercat să deschideți Volkswagen Transporter 4 prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Transporter 4 care nu mai are baterie, va trebui intoarce cheia in broasca si in acelasi timp incearca sa tragi de maneta usii . Repetați acest proces dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui articol.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Transporter 4

Această soluție nu este fezabilă pe toate Volkswagen Transporter 4, de fapt, pentru a avea capacitatea de a realiza această strategie trebuie fie, aveți posibilitatea de a accesa portbagajul Volkswagen Transporter 4 și aveți o mufă de brichetă în el or au capacitatea de a pune lumânări Volkswagen Transporter 4 și de a accesa cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de remediu pe care îl alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Spargeți geamul Volkswagen Transporter 4

Nu în ultimul rând, dar nu cel mai la îndemână sau cel mai puțin costisitor remediu, puteți sparge un geam pentru a deschide Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată. Nu este surprinzător, acest remediu vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, gândește-te la asigurarea ta înainte de a acționa, și răsfoiește-ți contractul și alege cu grijă geamul pe care vrei să-l spargi pentru că, în general, cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai greu de instalat decât cele mai mari.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Transporter 5?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию