Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Touran cu o baterie descărcată?

Cu toate acestea, în general, încercăm să fim atenți, în unele cazuri uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă acesta este cazul tău, s-ar putea să te trezești dimineața cu Volkswagen Touran fără baterie și sistemul de închidere centralizată nu mai funcționează. În orice alt caz, ar trebui să îl puteți deschide destul de ușor cu cheia, dar nu este întotdeauna cazul. Astăzi o să ne uităm la cum se deschide un Volkswagen Touran cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom afla cum să deschideți portbagajul mașinii dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în sfârșit, cum să deschideți un Volkswagen Touran cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Touran cu bateria descărcată?

Deci, să începem articolul nostru cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran cu o baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie, din păcate nu vei putea folosi închiderea centralizată a mașinii tale, pe anumite serii, nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre alternativele juste pentru a accesa interiorul Volkswagen Touran, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Touran este dotat cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt construite cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să găsești o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei putea introduce și întoarce cheia. Odată ce acest lucru este finalizat, veți putea deschide portbagajul Volkswagen Touran cu o baterie descărcată și veți putea accesa interiorul vehiculului și deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran, nu vă gândiți de două ori să consultați ghidul nostru care vă va descrie cum să realizați acest lucru.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Volkswagen Touran 2?

Cum se deschide capota unui Volkswagen Touran cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschide-ți capota Volkswagen Touran cu bateria descărcată . Deoarece nu poți accesa habitaclul mașinii tale, vei avea doar un singur remediu pentru a deschide capota Volkswagen Touran, va trebui să, ridicați vehiculul, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și amplasați cablurile închizătorului capotei. Odată localizate, le veți putea activa pentru a debloca capota Volkswagen Touran și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Touran cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Touran care nu mai are baterie . Iată cele mai tradiționale 3 soluții care vă vor scuti de apelarea unui serviciu de depanare și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Touran cu cheia

.

Primul remediu, poate părea evident, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Touran care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. Cel mai frecvent vei avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului mașinii tale, la unele versiuni vei avea un al doilea pe partea pasagerului. Aproape sigur ați localizat deja și ați încercat să vă deschideți Volkswagen Touran prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Touran care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați această operațiune dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu merge, treceți la pasul următor al acestui articol.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Touran

Acest remediu nu este fezabil pe toate Volkswagen Touran, în realitate, pentru a putea realiza această tehnică trebuie fie, să puteți accesa portbagajul Volkswagen Touran și să aveți în el o mufă pentru brichetă or să puteți pune lumânări Volkswagen Touran și să accesați cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de remediu pe care îl alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la un alt vehicul.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Touran, ce să fac?

Spargeți geamul Volkswagen Touran

Nu în ultimul rând, dar nu cel mai practic sau cel mai puțin costisitor remediu, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Touran cu bateria descărcată. Evident, acest remediu vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, luați în considerare asigurarea dvs. înainte de a lucra și răsfoiți-vă contractul și alegeți cu grijă sticla pe care doriți să o spargeți deoarece, în general, cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai greu de instalat decât cele mai mari.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector