Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Touran 3 cu o baterie descărcată?

Deși în general încercăm să fim atenți, de multe ori uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să ajungeți dimineața cu Volkswagen Touran 3 fără baterie și sistemul de închidere centralizată să nu mai funcționeze. În orice alt caz, ar trebui să îl puteți deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este în mod constant situația. În acest articol vom verifica cum se deschide un Volkswagen Touran 3 cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom descoperi cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în cele din urmă, cum să deschideți un Volkswagen Touran 3 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Touran 3 cu bateria descărcată?

Deci, să începem articolul nostru cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran 3 cu o baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie, din păcate nu vei mai putea folosi închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre singurele soluții pentru a accesa interiorul Volkswagen Touran 3, a deschide capota și a înlocui sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Touran 3 este preîncărcat cu încuietoarea „ascunsă” a portbagajului, unele finisaje și unii ani nu sunt construite cu el. Pune-te in fata portbagajului tau, si uita-te in jurul manerului portbagajului, ar trebui sa gasesti o mica trapa in spatele careia se ascunde incuietoarea mecanica in care vei putea introduce si intoarce cheia. Odată ce acest lucru este efectuat, veți putea deschide portbagajul Volkswagen Touran 3 cu o baterie descărcată și veți putea accesa interiorul vehiculului și deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 3, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfatul ghidului nostru, care vă va explica cum să realizați acest lucru.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Touran 2

Cum se deschide capota unui Volkswagen Touran 3 cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschide-ți capota Volkswagen Touran 3 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Volkswagen Touran 3, va trebui să, ridicați vehiculul, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și găsiți cablurile încuietorului capotei. Odată găsite, le veți putea activa pentru a debloca capota Volkswagen Touran 3 și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Touran 3 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Touran 3 care nu mai are baterie . Iată care sunt cele mai clasice 3 metode care vă vor scuti de a apela la un service de defecțiuni și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Touran 3 cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Touran 3 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. În mod normal veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele modele veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Probabil ați găsit deja și ați încercat să vă deschideți Volkswagen Touran 3 prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Touran 3 care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați această procedură dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui articol.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Touran 3

Această soluție nu este fezabilă pe toate Volkswagen Touran 3, în realitate, pentru a putea realiza această strategie trebuie fie, să puteți accesa portbagajul Volkswagen Touran 3 și să aveți în el o mufă pentru brichetă or să puteți pune lumânări pe Volkswagen Touran 3 și să accesați cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la un alt vehicul.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Touran?

Spargeți geamul Volkswagen Touran 3

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai simplă sau mai puțin costisitoare soluție, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Touran 3 cu bateria descărcată. Evident, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Cu toate acestea, gândiți-vă la asigurare înainte de a acționa și citiți-vă contractul și alegeți cu atenție sticla pe care doriți să o spargeți, deoarece, în general, cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai complicat de instalat decât cele mai mari.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector