Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Touran 2 cu o baterie descărcată?

Cu toate acestea, în general, încercăm să fim atenți, adesea uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să vă aflați dimineața cu Volkswagen Touran 2 fără baterie și sistemul de închidere centralizată nu mai funcționează. În mod normal, ar trebui să îl puteți deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este în mod constant situația. Astăzi vom verifica cum se deschide un Volkswagen Touran 2 cu bateria descărcată? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând vom afla cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în sfârșit, cum să deschideți un Volkswagen Touran 2 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Touran 2 cu bateria descărcată?

Deci, să începem articolul nostru cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Touran 2 cu o baterie descărcată . Evident, dacă nu mai ai baterie nu vei putea, din păcate, să folosești închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre singurele alternative pentru a accesa interiorul Volkswagen Touran 2, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Touran 2 este construit cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt proiectați cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să descoperi o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei putea introduce și întoarce cheia. Odată ce acest lucru este efectuat, veți putea deschide portbagajul Volkswagen Touran 2 cu o baterie descărcată și veți putea accesa interiorul vehiculului și deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați ghidul nostru care vă va descrie cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Volkswagen Touran 3?

Cum se deschide capota unui Volkswagen Touran 2 cu bateria descărcată?

A doua posibilitate de a deschide-ți capota Volkswagen Touran 2 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Volkswagen Touran 2, va trebui să, ridicați vehiculul, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și amplasați cablurile închizătorului capotei. Odată găsite, le veți putea activa pentru a debloca capota Volkswagen Touran 2 și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Touran 2 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Touran 2 care nu mai are baterie . Iată cele mai clasice 3 tehnici care vă vor scuti de a apela la un serviciu de depanare și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Touran 2 cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Touran 2 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. Cel mai frecvent veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele modele veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Cu siguranță ați găsit deja și ați încercat să deschideți Volkswagen Touran 2 prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Touran 2 care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați această procedură dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui articol.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Touran 2

Acest remediu nu este fezabil pe toate Volkswagen Touran 2, de fapt, pentru a putea realiza această abordare trebuie fie, să puteți accesa portbagajul Volkswagen Touran 2 și să aveți în el o mufă pentru brichetă or să puteți pune lumânări pe Volkswagen Touran 2 și să accesați cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la un alt vehicul.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Touran 3?

Spargeți geamul Volkswagen Touran 2

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai practică sau cea mai puțin costisitoare soluție, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Touran 2 cu bateria descărcată. Evident, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, gândește-te la asigurarea ta înainte de a acționa și parcurge contractul și alege cu atenție geamul pe care vrei să-l spargi, deoarece de multe ori cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai greu de instalat decât cele mai mari.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector