Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Volkswagen Crafter 2 cu o baterie descărcată?

Deși, în general, încercăm să fim atenți, în unele cazuri uităm să ne stingem faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă acesta este cazul tău, s-ar putea să ajungi dimineața cu Volkswagen Crafter 2 fără baterie și sistemul de închidere centralizată să nu mai funcționeze. În mod normal, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l deschide destul de ușor cu cheia, dar nu este întotdeauna cazul. Astăzi vom verifica cum se deschide un Volkswagen Crafter 2 cu bateria descărcată? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând vom descoperi cum să deschideți portbagajul mașinii dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în final, cum să deschideți un Volkswagen Crafter 2 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Volkswagen Crafter 2 cu bateria descărcată?

Deci, să începem conținutul nostru cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Volkswagen Crafter 2 cu o baterie descărcată . Evident, dacă nu mai ai baterie nu vei avea din păcate posibilitatea de a folosi închiderea centralizată a mașinii tale, pe anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. Într-un astfel de caz, una dintre alternativele juste pentru a accesa interiorul Volkswagen Crafter 2, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să verificați dacă Volkswagen Crafter 2 este dotat cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt proiectați cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să găsești o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei avea posibilitatea de a introduce și întoarce cheia. Odată ce acest lucru este finalizat, veți avea posibilitatea de a deschide portbagajul Volkswagen Crafter 2 cu o baterie descărcată și de a accesa interiorul mașinii și de a deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Crafter 2, nu ezitați să consultați ghidul nostru care vă va descrie cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Crafter?

Cum se deschide capota unui Volkswagen Crafter 2 cu o baterie descărcată?

A doua oportunitate de a deschide-ți capota Volkswagen Crafter 2 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul mașinii dvs., veți avea doar un singur remediu pentru a deschide capota Volkswagen Crafter 2, va trebui să: ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și găsiți cablurile încuietorului capotei. Odată găsit, veți avea posibilitatea de a le activa pentru a debloca capota Volkswagen Crafter 2. și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Volkswagen Crafter 2 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Volkswagen Crafter 2 care nu mai are baterie . Iată cele mai tradiționale 3 moduri care vă vor scuti de a apela la un serviciu de defecțiune și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Volkswagen Crafter 2 cu cheia

.

Primul remediu, poate părea evident, dar pentru a-ți deschide Volkswagen Crafter 2 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. În mod normal vei avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului mașinii tale, la unele versiuni vei avea un al doilea pe partea pasagerului. Cel mai probabil ați găsit deja și ați încercat să deschideți Volkswagen Crafter 2 prin aceste încuietori, dar amintiți-vă că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Volkswagen Crafter 2 care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați această procedură dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui conținut.

Încercați să reîncărcați bateria Volkswagen Crafter 2

Acest remediu nu este fezabil pe toate Volkswagen Crafter 2, de fapt, pentru a avea capacitatea de a realiza această strategie trebuie fie, aveți posibilitatea de a accesa portbagajul Volkswagen Crafter 2 și aveți o mufă pentru brichetă în el or au capacitatea de a pune lumânări Volkswagen Crafter 2 și de a accesa cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de remediu pe care îl alegeți, va trebui să dezlipiți sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Spargeți geamul Volkswagen Crafter 2

Nu în ultimul rând, dar nu cel mai util sau cel mai puțin costisitor remediu, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Volkswagen Crafter 2 cu bateria descărcată. Evident, acest remediu vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Cu toate acestea, gândiți-vă la asigurare înainte de a lucra și răsfoiți-vă contractul și alegeți cu grijă sticla pe care doriți să o spargeți, deoarece de multe ori cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai complicat de instalat decât cele mai mari.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Crafter

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Crafter 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Crafter 2.

Legătura cu publicația principală