Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Opel Astra 5 cu bateria descărcată?

Deși în general încercăm să fim atenți, în unele cazuri uităm să ne stingem luminile de faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să vă aflați dimineața cu Opel Astra 5 fără baterie și sistemul de închidere centralizată nu mai funcționează. În orice alt caz, ar trebui să îl puteți deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este în mod constant situația. În acest articol ne vom uita cum se deschide un Opel Astra 5 cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând vom afla cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în sfârșit, cum să deschideți un Opel Astra 5 cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Opel Astra 5 cu bateria descărcată?

Deci, să începem conținutul nostru deschiderea portbagajului dumneavoastră Opel Astra 5 cu baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie, din păcate nu vei putea folosi închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre singurele posibilități de a accesa interiorul Opel Astra 5, de a deschide capota și de a înlocui sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să verificați dacă Opel Astra 5 dumneavoastră este preîncărcat cu încuietoarea „ascunsă” a portbagajului, unele finisaje și unii ani nu sunt dotați cu acesta. Pune-te in fata portbagajului tau, si uita-te in jurul manerului portbagajului, ar trebui sa descoperi o mica trapa in spatele careia se ascunde incuietoarea mecanica in care vei putea introduce si intoarce cheia. Odată ce acest lucru este efectuat, veți putea deschide portbagajul Opel Astra 5 cu o baterie descărcată și veți putea accesa interiorul vehiculului și deschideți capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Opel Astra 5, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfatul ghidului nostru, care vă va descrie cum să realizați acest lucru.

Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Opel Astra 5

Cum se deschide capota unui Opel Astra 5 cu bateria descărcată?

A doua posibilitate de a deschide-ți capota Opel Astra 5 cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Opel Astra 5, va trebui să, ridicați vehiculul, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și găsiți cablurile încuietorului capotei. Odată bazat, le veți putea activa pentru a debloca capota Opel Astra 5 și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Opel Astra 5 cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Opelului Astra 5 care nu mai are baterie . Iată cele mai clasice 3 tehnici care vă vor scuti de apelarea unui service de defecțiuni și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Opel Astra 5 cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Opel Astra 5 care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. Cel mai frecvent veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele modele veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Aproape sigur v-ați bazat deja și ați încercat să vă deschideți Opel Astra 5 prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Opelului Astra 5 care nu mai are baterie, va trebui rotiți cheia în broască și încercați simultan să trageți de mânerul ușii . Repetați acest proces dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui conținut.

Încercați să reîncărcați bateria Opel Astra 5

Această soluție nu este fezabilă pe toate Opel Astra 5, de fapt, pentru a putea realiza această abordare trebuie fie, să puteți accesa portbagajul Opel Astra 5 și să aveți o mufă de brichetă în el or să puteți pune lumânări pe Opel Astra 5 și să accesați cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la un alt vehicul.

Spargeți geamul Opel Astra 5

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai utilă sau cea mai puțin costisitoare soluție, poți sparge un geam pentru a-ți deschide Opel Astra 5 cu bateria descărcată. Evident, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, luați în considerare asigurarea dvs. înainte de a acționa și treceți prin contract și alegeți cu atenție geamul pe care doriți să o spargeți, deoarece de multe ori cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai greu de montat decât cele mai mari.

Weiterlesen:
Lampa cheie pe Opel Astra rămâne aprinsă

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Opel Astra 5, aruncați o privire la categoria Opel Astra 5.

Legătura cu publicația principală