Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată?

Cu toate acestea, în general, încercăm să fim atenți, ocazional uităm să ne stingem faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă acesta este cazul tău, s-ar putea să te trezești dimineața cu Mercury Grand Marquis fără baterie și sistemul de închidere centralizată nu mai funcționează. În orice alt caz, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l deschide destul de ușor cu cheia, dar nu este întotdeauna cazul. Astăzi vom verifica cum se deschide un Mercury Grand Marquis cu bateria descărcată? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla cum să deschideți portbagajul autovehiculului dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în cele din urmă, cum să deschideți un Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată.

Cum să deschideți portbagajul unui Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu deschiderea portbagajului dumneavoastră Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie, din păcate nu vei avea posibilitatea de a folosi închiderea centralizată a autovehiculului tău, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide ușile manual. În acest caz, una dintre alternativele corecte pentru a accesa interiorul Mercury Grand Marquis, a deschide capota și a înlocui sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Mercury Grand Marquis este dotat cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt construite cu el. Pune-te în fața portbagajului și uită-te în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să găsești o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei avea posibilitatea de a introduce și a întoarce cheia. Odată ce acest lucru este finalizat, veți avea posibilitatea de a deschide portbagajul Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată și de a accesa interiorul mașinii și de a deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a lui Mercury Grand Marquis, nu ezitați să solicitați sfaturi din articolul nostru, care vă va descrie cum să realizați acest lucru.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Mercury Grand Marquis?

Cum se deschide capota unui Mercury Grand Marquis cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschide-ți capota Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul autovehiculului dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Mercury Grand Marquis, va trebui să: ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și găsiți cablurile încuietorului capotei. Odată localizat, veți avea posibilitatea de a le activa pentru a debloca capota Mercury Grand Marquis. și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Mercury Grand Marquis cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii lui Mercury Grand Marquis care nu mai are baterie . Iată cele mai tradiționale 3 soluții care vă vor scuti de apelarea unui serviciu de depanare și vă vor economisi bani.

Deschide ușa lui Mercury Grand Marquis cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Mercury Grand Marquis care nu mai are electricitate, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. De cele mai multe ori veți avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului autovehiculului dvs., la unele modele veți avea un al doilea pe partea pasagerului. Cel mai probabil ați localizat deja și ați încercat să vă deschideți Mercury Grand Marquis prin aceste încuietori, dar rețineți că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Mercury Grand Marquis care nu mai are baterie, va trebui intoarce cheia in broasca si in acelasi timp incearca sa tragi de maneta usii . Repetați această procedură dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestei pagini de conținut.

Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Mercury Grand Marquis

Încercați să reîncărcați bateria Mercury Grand Marquis

Acest remediu nu este fezabil pe toate Mercury Grand Marquis, de fapt, pentru a avea capacitatea de a realiza această abordare trebuie fie, au capacitatea de a accesa portbagajul Mercury Grand Marquis și de a avea o mufă de brichetă în el or au capacitatea de a pune lumânări pe Mercury Grand Marquis și de a accesa cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Sparge o fereastră a lui Mercury Grand Marquis

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai simplă sau mai puțin costisitoare soluție, puteți sparge o fereastră pentru a vă deschide Mercury Grand Marquis cu o baterie descărcată. Desigur, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Cu toate acestea, luați în considerare asigurarea dumneavoastră înainte de a acționa, citiți-vă contractul și alegeți cu atenție geamul pe care doriți să o spargeți, deoarece, în general, cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai complicat de instalat decât cele mai mari.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Mercury Grand Marquis, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercury Grand Marquis.

Legătura cu publicația principală