Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se deschide Lincoln Navigator cu o baterie descărcată?

Deși, în general, încercăm să fim atenți, ocazional uităm să ne stingem faza scurtă, o lumină intermitentă sau să lăsăm radioul pornit. Din păcate, dacă aceasta este situația dvs., este posibil să ajungeți dimineața cu Lincoln Navigator fără baterie și sistemul de închidere centralizată să nu mai funcționeze. În orice alt caz, ar trebui să aveți posibilitatea de a-l deschide destul de ușor cu cheia, dar aceasta nu este întotdeauna situația. În acest articol vom verifica cum se deschide un Lincoln Navigator cu bateria descărcată? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând vom descoperi cum să deschideți portbagajul mașinii dvs. cu o baterie descărcată, apoi cum să deschideți capota și, în final, cum să deschideți un Lincoln Navigator cu o baterie descărcată.

Cum se deschide portbagajul unui Lincoln Navigator cu bateria descărcată?

Deci, să începem conținutul nostru cu deschiderea portbagajului Lincoln Navigator cu bateria descărcată . De fapt, dacă nu mai ai baterie nu vei avea din păcate posibilitatea de a folosi închiderea centralizată a mașinii tale, la anumite serii nici cheia nu va fi suficientă pentru a-ți deschide porțile manual. Într-un astfel de caz, una dintre singurele soluții pentru a accesa interiorul Lincoln Navigator, a deschide capota și a schimba sau reîncărca bateria, va fi să treci prin portbagaj. Pentru a face acest lucru, va trebui să verificați dacă Lincoln Navigator este preîncărcat cu încuietoarea portbagajului „ascunsă”, unele finisaje și unii ani nu sunt proiectați cu acesta. Pune-te în fața portbagajului și verifică în jurul mânerului portbagajului, ar trebui să descoperi o mică trapă în spatele căreia se ascunde încuietoarea mecanică în care vei avea posibilitatea de a introduce și întoarce cheia. Odată ce ați făcut acest lucru, veți avea posibilitatea de a deschide portbagajul Lincoln Navigator cu o baterie descărcată și de a accesa interiorul mașinii și de a deschide capota. . Dacă nu puteți rabata bancheta din spate a Lincoln Navigator, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfaturi din ghidul nostru, care vă va descrie cum să faceți acest lucru.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Lincoln Navigator?

Cum se deschide capota unui Lincoln Navigator cu bateria descărcată?

A doua oportunitate de a deschideți capota Lincoln Navigator cu bateria descărcată . Deoarece nu puteți accesa habitaclul mașinii dvs., veți avea o singură soluție pentru a deschide capota Lincoln Navigator, va trebui să: ridicați mașina, eventual scoateți bara de protecție față a mașinii și găsiți cablurile încuietorului capotei. Odată găsite, veți avea posibilitatea de a le activa pentru a debloca capota Lincoln Navigator și aveți acces la baterie.

Cum deschid ușa unui Lincoln Navigator cu bateria descărcată?

Acum, chiar ne vom concentra asupra deschiderea ușii Lincoln Navigatorului care nu mai are baterie . Iată cele mai clasice 3 tehnici care vă vor scuti de apelarea unui service de defecțiuni și vă vor economisi bani.

Deschideți ușa Lincoln Navigator cu cheia

.

Prima soluție, poate părea evidentă, dar pentru a-ți deschide Lincoln Navigator care nu mai are curent, cheia va fi cel mai bun aliat al tău. În mod normal vei avea cel puțin, o încuietoare mecanică pe ușa șoferului mașinii tale, la unele modele vei avea un al doilea pe partea pasagerului. Probabil ați găsit deja și ați încercat să deschideți Lincoln Navigator prin aceste încuietori, dar amintiți-vă că unele încuietori funcționează puțin diferit. Pentru a deschide ușa Lincoln Navigator care nu mai are baterie, va trebui intoarce cheia in broasca si in acelasi timp incearca sa tragi de maneta usii . Repetați acest proces dacă nu funcționează la prima ușă pe a doua, dacă tot nu funcționează, treceți la pasul următor al acestui conținut.

Încercați să reîncărcați bateria Lincoln Navigator

Această soluție nu este fezabilă pe toate Lincoln Navigator, în realitate, pentru a avea capacitatea de a realiza această tehnică trebuie fie, aveți posibilitatea de a accesa portbagajul Lincoln Navigator și aveți o priză pentru brichetă or au capacitatea de a pune lumânări Lincoln Navigator și de a accesa cablurile electrice prin sabotul motorului acestuia. .

Indiferent de soluția pe care o alegeți, va trebui să decupați sau să deconectați cablurile și să conectați un încărcător de baterie sau un clește pentru a transfera puterea de la o altă mașină.

Sparge o fereastră a Lincoln Navigator

Nu în ultimul rând, dar nu cea mai practică sau cea mai puțin costisitoare soluție, puteți sparge o fereastră pentru a vă deschide Lincoln Navigator cu bateria descărcată. Desigur, această soluție vă va obliga să plătiți franciza pentru spargerea sticlei or cumpărați singur o fereastră și montați-o , dar are avantajul de a fi eficient. Totuși, luați în considerare asigurarea înainte de a lucra și citiți-vă contractul și alegeți cu atenție sticla pe care doriți să o spargeți, deoarece, în general, cele mai mici ferestre sunt mai scumpe și mai greu de montat decât cele mai mari.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului pe Lincoln Navigator?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Lincoln Navigator, nu ezitați să consultați categoria noastră Lincoln Navigator.

Legătura cu publicația principală