Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează scaunul din spate Toyota Avalon?

Dorința de a rezolva micile probleme care trebuie făcute automobilului tău devine din ce în ce mai de bază. De fapt, bugetul anual alocat unei mașini este uriaș, așa că a dori să o repari singur pare o soluție bună. Indiferent că este să accesați pompa de combustibil, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați în mod excepțional articole voluminoase, unii dintre voi doriți să știți cum se demontează bancheta din spate pe Toyota Avalon. Vom încerca în acest articol să vă spunem diferitele moduri în funcție de anul și seria Toyota Avalon dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate pe Toyota Avalon cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă sunteți interesat de o tehnică de îndepărtare a banchetei din spate a Toyota Avalon care este montată doar cu 4 șuruburi, tehnica este probabil cea mai simplă. De fapt, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care sunt situate sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Weiterlesen:
Ștergătorul s-a blocat pe Toyota Avalon

Cum se demontează bancheta din spate Toyota Avalon cu sistem de cleme

Soluție acum puțin mai lung de realizat pentru că avem tendința de a fi sceptici față de legăturile care sunt fixate în forță, în general speriați să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a Toyota Avalon care are un sistem de cleme? În general aceste cleme vor fi amplasate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii dacă această soluție nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Toyota Avalon cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultimul proces de a scoate bancheta din spate a lui Toyota Avalon, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, în acest caz, este cea mai simplă tehnică pe care o puteți realiza. Va trebui doar înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Toyota Avalon.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a mașinii tale. Dacă intenționați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Toyota Avalon, am scris și câteva tutoriale pentru a vă ajuta în aceste căutări.

Weiterlesen:
Cum se instalează sistemul electric de cârlig de remorcă Toyota Avalon?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Avalon, aruncați o privire la categoria Toyota Avalon.

Legătura cu publicația principală