Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează scaunul din spate cordoba?

Dorința de a rezolva micile probleme care trebuie făcute autovehiculului dvs. devine din ce în ce mai elementară. De fapt, bugetul anual investit într-o mașină este considerabil, așa că dorința de a o întreține fără ajutor pare o soluție înțeleaptă. Indiferent că este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați lucruri extraordinar de voluminoase, unii dintre voi vă gândiți la cum se scoate bancheta din spate pe seat cordoba. Vom încerca pe această pagină să vă spunem diferitele metode în funcție de anul și seria scaunului dumneavoastră cordoba.

Cum se demontează bancheta din spate pe scaunul cordoba cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă sunteți interesat de o tehnică de îndepărtare a banchetei din spate a scaunului dvs. cordoba care este fixat doar cu 4 șuruburi, procedura este probabil cea mai simplă. De fapt, pentru a face acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se află sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să îl eliberați complet de elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului seat cordoba?

Cum se demontează bancheta din spate cordoba cu sistem de cleme

Rezolvarea acum este ceva mai dificilă, deoarece avem tendința de a fi sceptici față de legăturile care sunt fixate în forță, de obicei ne temem să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a scaunului meu Cordoba care are un sistem de cleme? În cele mai multe cazuri aceste clipuri vor fi bazate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori compuse dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această abordare nu funcționează, în majoritatea cazurilor tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate cordoba cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultima soluție de a scoate bancheta din spate a scaunului tău cordoba, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai simplă soluție pe care trebuie să o realizezi. Va trebui doar înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a scaunului dvs. Cordoba.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a mașinii tale. Dacă intenționați să demontați alte părți, cum ar fi bara de protecție a scaunului dvs. Cordoba, am scris și câteva articole care să vă ajute în aceste căutări.

Weiterlesen:
Cum se curata farurile de pe Seat Cordoba?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre seat cordoba, accesați categoria noastră seat cordoba.

Legătura cu publicația principală