Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Volkswagen Touran 3?

Dacă ești un pic de do-it-yourself, cel mai probabil ești Doriți să vă ocupați de majoritatea serviciilor care trebuie efectuate pe Volkswagen Touran 3, dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau părți ale corpului pentru a accesa componenta pe care doriți să vă concentrați. Am dori să vă ajutăm în această operațiune. De aceea pe această pagină web vom afla cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Touran 3. Acest proces nu este foarte dificil și ar trebui să aveți capacitatea de a-l face cu puține instrumente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi cum să scoatem bara de protecție din față a Volkswagen Touran 3, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acestuia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Volkswagen Touran 3

Așadar, să începem conținutul nostru cu bara față a Volkswagen Touran 3. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le urmați pentru a dezasambla bara de protecție a Volkswagen Touran 3 în condiții bune:

 • Daca vrei sa fii mai relaxat, iti recomandam sa iti pui Volkswagen Touran 3 pe suporturi si sa scoti rotile din fata pentru a avea un acces bun la toata bara fata.
 • Deschide capota mașinii tale: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Îndepărtați pasajele roților: se mai numesc și aripi, dar o vor face ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara din față a Volkswagen Touran 3. În funcție de caracteristicile automobilului și de anul modelului dvs., veți avea și posibilitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți cu atenție. cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care blochează bara din față a Volkswagen Touran 3 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să mergeți sub Volkswagen Touran 3 pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul automobilului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Fii sigur că tu deconectați conexiunea iluminatului cu placă și senzorul de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, aproape sigur ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Touran 3?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Touran 3, pentru a-l pune la loc urmează pașii în direcția opusă.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen Touran 3

Și pentru a încheia, indiferent dacă procedura este destul de echivalentă, vom verifica cazul demontării barei de protecție din spate de pe Volkswagen Touran 3. Pentru fiecare etapă, pentru a nu ne repeta, vă vom oferi doar punctele principale, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a efectua aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Volkswagen Touran 3 și scoateți roțile din spate pentru a avea un spațiu de lucru ideal pentru a îndepărta fără probleme bara de protecție a lui Volkswagen Touran 3.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Touran 3 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Volkswagen Touran 3.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen Touran 3.
 • În timp ce faceți acest lucru, nu uitați să deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier, dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Touran 3, urmați aceeași metodă ca și pentru bara față

Aici, ați văzut prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Touran 3 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate solutiile sunt mai mult sau mai putin aceleasi si este suficient sa ai grija ca totul sa mearga bine.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală la Volkswagen Touran?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector