Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Volkswagen Touran 2?

Dacă sunteți un pic de do-it-yourself, probabil că sunteți dornic să se ocupe de marea majoritate a lucrărilor de întreținere care trebuie efectuate pe Volkswagen Touran 2, dar unele sunt mai provocatoare decât altele și au nevoie de îndepărtarea părților sau elementelor corpului pentru a accesa piesa pe care doriți să o operați. Am dori să vă ajutăm în această sarcină. De aceea pe această pagină web vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Touran 2. Această procedură nu este foarte dificilă și ar trebui să aveți capacitatea de a o face cu puține instrumente. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi cum să scoateți bara din față a Volkswagen Touran 2, apoi cum să scoateți bara de protecție din spate a acestuia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Volkswagen Touran 2

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu bara față a Volkswagen Touran 2. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii pe care va trebui să-i urmezi pentru a putea dezasambla bara de protecție a Volkswagen Touran 2 în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți recomandăm să ridici Volkswagen Touran 2 și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara față.
 • Deschideți capota autovehiculului dvs: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripi, dar vor ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara din față a Volkswagen Touran 2. În funcție de caracteristicile autovehiculului dvs. și de anul modelului dvs., veți avea, de asemenea, posibilitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să faceți cu grijă, cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile din spatele apărătoarei de noroi și care fixează bara din față a Volkswagen Touran 2 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să mergeți sub Volkswagen Touran 2 pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, poate ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a preveni zgârierea atingând solul.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran 3?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Touran 2, pentru a-l reasambla urmați pașii în sens invers.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen Touran 2

Și pentru a încheia, chiar dacă operațiunea este destul de echivalentă, vom arunca o privire asupra cazului de demontare a barei de protecție din spate de pe Volkswagen Touran 2. Pentru fiecare pas pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi pur și simplu punctele importante, consultați partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți cu executarea aceluiași prim pas, adică ridicați-vă Volkswagen Touran 2 și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru ideal pentru a îndepărta senin bara de protecție a lui Volkswagen Touran 2.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Touran 2 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Volkswagen Touran 2.
 • Îndepărtați legăturile inferioare de sub Volkswagen Touran 2.
 • În același timp, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Touran 2, urmati aceeasi tehnica ca pentru bara fata

Aici, ați descoperit prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Touran 2 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate metodele sunt aproape aceleași și este suficient să ai grijă ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touran?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector