Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Volkswagen Passat?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, aproape sigur că ești dornic să se ocupe de marea majoritate a întreținerii care trebuie realizate la Volkswagen Passat , dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau elemente ale corpului pentru a accesa componenta pe care doriți să o operați. Ne-am dori foarte mult să vă ajutăm în această sarcină. De aceea pe această pagină web vom afla cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Passat . Această operațiune nu este foarte dificilă și ar trebui să o poți face cu puține instrumente. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Volkswagen Passat, apoi cum să scoatem bara de protecție din spate a acesteia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Volkswagen Passat

Deci, să începem documentul nostru cu bara față a Volkswagen Passat. Pentru a-l scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii simpli pe care va trebui să-i urmezi pentru a demonta bara de protecție a Volkswagen Passat în condiții bune:

 • Daca vrei sa fii mai confortabil, te sfatuim sa iti ridici Volkswagen Passat si sa scoti rotile din fata pentru a avea un acces bun la toata bara fata.
 • Deschide capota mașinii tale: Pare evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: sunt cunoscute și sub numele de aripi, dar o vor face ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție din față a Volkswagen Passat . În funcție de caracteristicile mașinii și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți delicat cu o șurubelniță mare și plată și să utilizați un pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care fixează bara din față a Volkswagen Passat pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub Volkswagen Passat pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul mașinii, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Fii sigur că tu deconectați conexiunea iluminatului cu placă și senzorul de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, probabil că ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a preveni zgârierea atingând solul.
Weiterlesen:
Cum pornesc un Volkswagen Passat?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Passat , pentru a-l pune la loc, respectați pașii în sens invers.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Volkswagen Passat

Și pentru a încheia, dacă procesul este sau nu destul de identic, vom verifica cazul demontării barei de protecție spate de pe Volkswagen Passat. Pentru fiecare pas pentru a evita repetarea, vă vom oferi doar liniile generale, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți cu aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Volkswagen Passat-ul și scoateți roțile din spate pentru a avea o zonă de lucru ideală pentru a îndepărta fără probleme bara de protecție a lui Volkswagen Passat.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Passat pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Volkswagen Passat.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen Passat.
 • În timp ce faceți acest lucru, nu uitați să deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier, dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Passat , respectați aceeași metodă ca și pentru bara față

Aici, ați văzut prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Passat indiferent dacă este cea din față sau cea din spate căile sunt mai mult sau mai puțin aceleași și este suficient să fii meticulos pentru ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volkswagen Passat , ce să fac ?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Passat, aruncați o privire la categoria Volkswagen Passat.

Legătura cu publicația principală