Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un smart fortwo?

Dacă ești puțin adept, probabil că ești dorința de a gestiona cea mai mare parte a întreținerii care trebuie realizată la smart fortwo, dar unele sunt mai complexe decât altele și au nevoie de îndepărtarea unor părți sau părți ale corpului pentru a accesa partea la care doriți să lucrați. Am dori să vă ajutăm în această operațiune. De aceea pe această pagină web vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un smart fortwo. Această acțiune nu este foarte complexă și ar trebui să o puteți face cu puține instrumente. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi cum să scoatem bara de protecție din față a smart fortwo, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un smart fortwo

Deci, să începem documentul nostru cu bara de protecție față a smart fortwo. Pentru a-l îndepărta, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată care sunt pașii de care va trebui să te ții pentru a putea dezasambla bara de protecție a smart fortwo în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți sugerăm să ridici smart fortwo și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara de protecție față.
 • Deschideți capota autovehiculului dvs: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Îndepărtați pasajele roților: sunt identificate și ca aripi, dar vor fi ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara din față a smart fortwo. În funcție de caracteristicile autovehiculului dvs. și de anul modelului dvs., veți putea găsi și capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți cu atenție cu o șurubelniță mare și plată și să utilizați o pârghie. pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care blochează bara din față a smart fortwo pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub smart fortwo pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului cu placă și senzorul de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, aproape sigur ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe smart forfour?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe smart fortwo, pentru a-l pune la loc ține-te de trepte în sens invers.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un smart fortwo

Și acum, chiar dacă funcționarea este destul de asemănătoare, vom arunca o privire la cazul demontării barei de protecție spate de pe smart fortwo. Pentru fiecare etapă, pentru a evita repetarea, vă vom oferi doar liniile generale, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a executa aceeași primă etapă, adică ridicați smart fortwo și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru optim pentru a îndepărta fără probleme bara de protecție a smart fortwo.
 • Scoateți pasajele roților din spate ale smart fortwo pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe smart fortwo.
 • Îndepărtați legăturile inferioare de sub smart fortwo.
 • În timp ce faceți acest lucru, nu uitați să deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție spate de pe smart fortwo, respectați aceeași metodă ca și pentru bara față

Aici, ați descoperit prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un smart fortwo indiferent dacă este cea din față sau cea din spate metodele sunt cam aceleași și este suficient să fii meticulos pentru ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe smart forfour?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre smart fortwo, accesați categoria noastră smart fortwo.

Legătura cu publicația principală