Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Renault Zoe?

Dacă sunteți un pic de do-it-yourself, ești destul de probabil dornic să se ocupe de marea majoritate a lucrărilor care trebuie efectuate la Renault Zoe, dar unele sunt mai complicate decât altele și necesită îndepărtarea părților sau componentelor corpului pentru a accesa piesa pe care doriți să o operați. Ne-am dori foarte mult să vă ajutăm în această sarcină. De aceea pe această pagină web vom vedea cum se demontează bara de protecție de la un Renault Zoe. Acest proces nu este foarte complicat și ar trebui să aveți capacitatea de a-l face cu puține instrumente. Pentru asta, mai întâi vom descoperi cum să scoți bara de protecție față a Renault Zoe, apoi cum să scoți bara de protecție spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Renault Zoe

Deci, să începem articolul nostru cu bara de protecție față a Renault Zoe. Pentru a-l scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le respectați pentru a dezasambla bara de protecție a Renault Zoe în condiții bune:

 • Daca vrei sa fii mai relaxat, te sfatuim sa iti pui Renault Zoe pe suporturi si sa scoti rotile din fata pentru a avea un acces perfect la toata bara fata.
 • Deschideți capota vehiculului dvs: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Îndepărtați pasajele roților: sunt identificate și ca aripi, dar vor fi ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție față a Renault Zoe. În funcție de caracteristicile automobilului și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți delicat cu o șurubelniță mare și plată și să folosiți o pârghie. pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care etanșează bara de protecție din față a Renault Zoe pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub Renault Zoe pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul automobilului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, poate ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Renault Zoe care accelereaza singur

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Renault Zoe, pentru a-l pune la loc ține-te de treptele din direcția opusă.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Renault Zoe

Și pentru a încheia, indiferent dacă procedura este destul de identică, vom verifica cazul demontării barei de protecție spate de pe Renault Zoe. Pentru fiecare etapă, pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi exclusiv punctele importante, consultați partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți cu aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Renault Zoe și scoateți roțile din spate pentru a avea o zonă de lucru ideală pentru a îndepărta fără probleme bara de protecție a Renault Zoe.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Renault Zoe pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a face mai puțin complicată îndepărtarea barei de protecție de pe Renault Zoe.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Renault Zoe.
 • În același timp, nu uitați să deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție spate de pe Renault Zoe, respectați aceeași procedură ca și pentru bara față

Aici, ați descoperit prin aceste două părți, cum se demontează bara de protecție de la un Renault Zoe indiferent dacă este cea din față sau cea din spate abordările sunt cam aceleași și este suficient să fii meticulos pentru ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Renault Zoe, ce să faci?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Renault Zoe, accesați categoria noastră Renault Zoe.

Legătura cu publicația principală