Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Renault Talisman?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, probabil că ești dorind să gestioneze cea mai mare parte a întreținerii care trebuie făcute la Renault Talisman, dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea părților sau componentelor corpului pentru a accesa piesa la care doriți să lucrați. Am dori să vă ajutăm în această sarcină. De aceea, în acest articol vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un Renault Talisman. Această procedură nu este foarte dificilă și ar trebui să aveți capacitatea de a o face cu puține echipamente. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Renault Talisman, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Renault Talisman

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu bara față a Renault Talisman. Pentru a-l îndepărta, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le respectați pentru a putea dezasambla bara de protecție a Renault Talisman în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți sugerăm să-ți pui Renault Talisman pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara de protecție față.
 • Deschide capota mașinii tale: Pare evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripi, dar vor ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție față a Renault Talisman. În funcție de caracteristicile autovehiculului dvs. și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți ușor cu o șurubelniță mare și plată și să utilizați un pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile din spatele apărătoarei de noroi și care etanșează bara din față a Renault Talisman pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să mergeți sub Renault Talisman pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, poate ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a preveni zgârierea atingând solul.
Weiterlesen:
Renault Talisman care accelereaza singur

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Renault Talisman, pentru a-l reasambla, respectați pașii în sens invers.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Renault Talisman

Și pentru a încheia, indiferent dacă procedura este destul de similară, vom verifica cazul demontării barei de protecție spate de pe Renault Talisman. Pentru fiecare pas pentru a evita repetarea, vă vom oferi exclusiv liniile generale, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți cu executarea aceluiași prim pas, adică ridicați-vă Renault Talisman și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru ideal pentru a îndepărta senin bara de protecție a Renault Talisman.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Renault Talisman pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Renault Talisman.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Renault Talisman.
 • În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier, dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție spate de pe Renault Talisman, respectați aceeași tehnică ca și pentru bara față

Aici, ați învățat prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Renault Talisman indiferent dacă este cea din față sau cea din spate abordările sunt cam aceleași și este suficient să ai grijă ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Renault Talisman ?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Renault Talisman, accesați categoria Renault Talisman.

Legătura cu publicația principală