Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Renault Clio 3?

Dacă ești puțin adept, probabil că ești dornic să se ocupe de cea mai mare parte a service-ului care trebuie efectuat pe Renault Clio 3, dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea părților sau părților corpului pentru a accesa partea pe care doriți să o operați. Am dori să vă ajutăm în această sarcină. De aceea, în acest articol vom vedea cum se demontează bara de protecție de la un Renault Clio 3. Acest proces nu este foarte dificil și ar trebui să îl puteți face cu puține instrumente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție față a Renault Clio 3, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Renault Clio 3

Deci, să începem conținutul nostru cu bara față a Renault Clio 3. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii simpli pe care va trebui să-i urmezi pentru a putea dezasambla bara de protecție a Renault Clio 3 în bune condiții:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți sugerăm să ridici Renault Clio 3 și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara față.
 • Deschide capota mașinii tale: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripioare, dar o vor face ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara față a Renault Clio 3. În funcție de caracteristicile autovehiculului și de anul modelului dvs., veți putea găsi și capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți cu delicatețe. cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care fixează bara din față a Renault Clio 3 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să mergeți sub Renault Clio 3 pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, poate ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța aerului condiționat la Renault Clio 3?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Renault Clio 3, pentru a-l reasambla urmați pașii în sens invers.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Renault Clio 3

Și acum, indiferent dacă procedura este destul de identică, vom arunca o privire asupra cazului de demontare a barei de protecție spate de pe Renault Clio 3. Pentru fiecare etapă, pentru a nu ne repeta, vă vom oferi pur și simplu liniile generale, citiți partea 1 dacă aveți îndoieli sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a efectua aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Renault Clio 3 și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru ideal pentru a scoate bara de protecție a Renault Clio 3 fără probleme.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Renault Clio 3 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a face mai puțin dificilă îndepărtarea barei de protecție de pe Renault Clio 3.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Renault Clio 3.
 • În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier, dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție spate de pe Renault Clio 3, urmati aceeasi tehnica ca pentru bara fata

Aici, ați învățat prin aceste două părți, cum se demontează bara de protecție de la un Renault Clio 3 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate solutiile sunt cam aceleasi si este suficient sa fii atent ca totul sa mearga bine.

Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Renault Clio 4?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Clio 3, aruncați o privire la categoria Renault Clio 3.

Legătura cu publicația principală