Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Renault Clio 2?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, ești destul de probabil dornic să se ocupe de marea majoritate a serviciilor care trebuie realizate pe Renault Clio 2, dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau elemente ale corpului pentru a accesa piesa pe care doriți să o operați. Ne dorim foarte mult să vă ajutăm în această operațiune. De aceea astăzi vom descoperi cum se demontează bara de protecție de la un Renault Clio 2. Acest proces nu este foarte dificil și ar trebui să aveți capacitatea de a-l face cu puține instrumente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi cum să scoateți bara de protecție față a Renault Clio 2, apoi cum să scoateți bara de protecție spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Renault Clio 2

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu bara față a Renault Clio 2. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii simpli pe care va trebui să îi urmați pentru a dezasambla bara de protecție a Renault Clio 2 în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți sugerăm să-ți pui Renault Clio 2 pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara față.
 • Deschideți capota autovehiculului dvs: Pare evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: sunt descrise și ca aripi, dar vor fi ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara față a Renault Clio 2. În funcție de caracteristicile autovehiculului și de anul modelului dvs., veți putea găsi și capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți cu delicatețe. cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile din spatele apărătoarei de noroi și care blochează bara față a Renault Clio 2 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub Renault Clio 2 pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Fii sigur că tu deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, poate ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Renault Clio 2, ce să fac?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Renault Clio 2, pentru a-l reasambla, respectați pașii în direcția opusă.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Renault Clio 2

Și pentru a încheia, indiferent dacă operațiunea este destul de echivalentă, vom arunca o privire la cazul demontării barei de protecție spate de pe Renault Clio 2. Pentru fiecare pas pentru a nu ne repeta, vă vom oferi doar liniile generale, citiți partea 1 dacă aveți îndoieli sau întrebări pentru mai multe detalii.

 • Începeți prin a executa același prim pas, adică ridicați-vă Renault Clio 2 și scoateți-vă roțile din spate pentru a avea un spațiu de lucru ideal pentru a îndepărta fără probleme bara de protecție a Renault Clio 2.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Renault Clio 2 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Renault Clio 2.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Renault Clio 2.
 • Simultan, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție spate de pe Renault Clio 2, respectați aceeași metodă ca și pentru bara față

Aici, ați văzut prin aceste două părți, cum se demontează bara de protecție de la un Renault Clio 2 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate căile sunt cam aceleași și este suficient să fii atent ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Renault Clio 2?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Renault Clio 2, accesați categoria noastră Renault Clio 2.

Legătura cu publicația principală