Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Nissan Pulsar?

Dacă sunteți un pic de do-it-yourself, probabil că sunteți dornic să se ocupe de aproape toate serviciile care urmează să fie finalizate la Nissan Pulsar, dar unele sunt mai complicate decât altele și au nevoie de îndepărtarea unor părți sau părți ale corpului pentru a accesa componenta pe care doriți să o operați. Am dori să vă ajutăm în acest proces. De aceea astăzi vom afla cum se scoate bara de protecție de la un Nissan Pulsar. Această acțiune nu este foarte complicată și ar trebui să aveți capacitatea de a o face cu puține echipamente. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Nissan Pulsar, apoi cum să scoatem bara de protecție din spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Nissan Pulsar

Deci, să începem conținutul nostru cu bara de protecție față a Nissan Pulsar. Pentru a-l îndepărta, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le urmați pentru a putea dezasambla bara de protecție a Nissan Pulsar în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți sugerăm să ridici Nissan Pulsar și să scoți roțile din față pentru a avea un acces bun la toată bara față.
 • Deschideți capota autovehiculului dvs: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripile, dar o vor face ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție din față a Nissan Pulsar. În funcție de caracteristicile vehiculului și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți delicat cu o șurubelniță mare și plată și să folosiți o pârghie. pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care blochează bara de protecție din față a Nissan Pulsar pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să mergeți sub Nissan Pulsar pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul vehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • A își aminti să deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, cel mai probabil ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Nissan Pulsar?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Nissan Pulsar, pentru a-l pune la loc urmează pașii în direcția opusă.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Nissan Pulsar

Și acum, indiferent dacă operațiunea este destul de echivalentă, vom arunca o privire la cazul demontării barei de protecție spate de pe Nissan Pulsar. Pentru fiecare etapă, pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi exclusiv punctele importante, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a executa aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Nissan Pulsar și scoateți roțile din spate pentru a putea avea o zonă de lucru ideală pentru a scoate bara de protecție a Nissan Pulsar fără probleme.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Nissan Pulsar pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Nissan Pulsar.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Nissan Pulsar.
 • În același timp, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Nissan Pulsar, urmati aceeasi tehnica ca pentru bara fata

Aici, ați văzut prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Nissan Pulsar indiferent dacă este cea din față sau cea din spate metodele sunt practic aceleasi si este suficient sa ai grija ca totul sa mearga bine.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Nissan Pulsar?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Nissan Pulsar, accesați categoria noastră Nissan Pulsar.

Legătura cu publicația principală