Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Mercedes Vito?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, aproape sigur că ești dispus să se ocupe de aproape toată întreținerea care trebuie realizată la Mercedes Vito, dar unele sunt mai dificile decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau părți ale corpului pentru a accesa componenta pe care doriți să o operați. Vrem să vă ajutăm în acest proces. De aceea pe această pagină web vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un Mercedes Vito. Această acțiune nu este foarte dificilă și ar trebui să o poți face cu puține echipamente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Mercedes Vito, apoi cum să scoatem bara de protecție din spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Mercedes Vito

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu bara față a Mercedes Vito. Pentru a-l scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le respectați pentru a putea dezasambla bara de protecție a Mercedes Vito în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, te sfătuim să-ți pui Mercedes Vito pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara de protecție față.
 • Deschide capota mașinii tale: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripi, dar vor ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție față a Mercedes Vito. În funcție de caracteristicile vehiculului și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți cu atenție cu o șurubelniță mare și plată și să utilizați un pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care blochează bara de protecție față a Mercedes Vito pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să treceți sub Mercedes Vito pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul vehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, cel mai probabil ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Mercedes Vito meu?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Mercedes Vito, pentru a-l reasambla, respectați pașii în sens invers.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Mercedes Vito

Și pentru a termina, chiar dacă procedura este destul de echivalentă, ne vom uita la cazul demontării barei de protecție spate de pe Mercedes Vito. Pentru fiecare pas pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi doar aspectele generale, consultați partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a efectua același prim pas, adică ridicați-vă Mercedes Vito și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru optim pentru a scoate bara de protecție a Mercedes Vito fără probleme.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Mercedes Vito pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a ușura mult îndepărtarea barei de protecție de pe Mercedes Vito.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Mercedes Vito.
 • În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier, dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Mercedes Vito, respectați aceeași tehnică ca și pentru bara față

Aici, ați văzut prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Mercedes Vito indiferent dacă este cea din față sau cea din spate căile sunt aproape aceleași și este suficient să fii meticulos pentru ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Mercedes Vito?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mercedes Vito, aruncați o privire la categoria Mercedes Vito.

Legătura cu publicația principală