Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bara de protecție de la un Mercedes AMG GT?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, cel mai probabil ești dornici să se ocupe de cea mai mare parte a service-ului care trebuie efectuat la Mercedes AMG GT, dar unele sunt mai complicate decât altele și au nevoie de îndepărtarea unor părți sau componente ale corpului pentru a accesa componenta la care doriți să lucrați. Ne dorim cu adevărat să vă ajutăm în acest proces. De aceea pe această pagină web vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un Mercedes AMG GT. Această operațiune nu este foarte complicată și ar trebui să aveți capacitatea de a o face cu puține echipamente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție față a Mercedes AMG GT, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acesteia.

Cum se demontează bara de protecție față de la un Mercedes AMG GT

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu bara față a Mercedes AMG GT. Pentru a-l scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii pe care va trebui să-i urmezi pentru a dezasambla bara de protecție a Mercedesului tău AMG GT în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, îți recomandăm să ridici Mercedes AMG GT și să scoți roțile din față pentru a avea un acces bun la toată bara față.
 • Deschide capota mașinii tale: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Îndepărtați pasajele roților: se mai numesc și aripile, dar o vor face ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție față a Mercedes AMG GT. În funcție de caracteristicile automobilului și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți delicat cu o șurubelniță mare și plată și să folosiți o pârghie. pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care etanșează bara de protecție din față a Mercedes AMG GT pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub Mercedes AMG GT pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul automobilului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, probabil ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a preveni zgârierea atingând solul.
Weiterlesen:
Mercedes-ul meu AMG GT trage spre dreapta, ce să fac?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Mercedes AMG GT, pentru a-l reasambla urmați pașii în sens invers.

Cum se demontează bara de protecție spate de la un Mercedes AMG GT

Și pentru a încheia, chiar dacă funcționarea este destul de identică, vom arunca o privire la cazul demontării barei de protecție spate de pe Mercedes AMG GT dumneavoastră. Pentru fiecare pas pentru a evita repetarea, vă vom oferi exclusiv liniile generale, consultați partea 1 dacă aveți îndoieli sau întrebări pentru mai multe detalii.

 • Începeți cu aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Mercedes AMG GT și scoateți roțile din spate pentru a avea un spațiu de lucru optim pentru a scoate cu liniște bara de protecție a Mercedes AMG GT.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Mercedes-ului dvs. AMG GT pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Mercedes AMG GT.
 • Îndepărtați legăturile inferioare de sub Mercedes AMG GT.
 • În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Mercedes AMG GT, urmați aceeași metodă ca și pentru bara față

Aici, ați descoperit prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Mercedes AMG GT indiferent dacă este cea din față sau cea din spate metodele sunt cam aceleași și este suficient să fii meticulos pentru ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Mercedes AMG GT?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Mercedes AMG GT, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes AMG GT.

Legătura cu publicația principală