Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter?

Dorința de a remedia micile remedieri care trebuie făcute vehiculului dvs. se dovedește a fi din ce în ce mai de bază. De fapt, bugetul anual alocat unei mașini este substanțial, așa că a dori să o repari singur pare o idee inteligentă. Indiferent că este să vă accesați pompa de combustibil, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați articole extraordinar de voluminoase, unii dintre voi vă întrebați cum se scoate bancheta din spate la Volkswagen Transporter. Vom încerca în această postare să vă oferim diferitele opțiuni în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate la Volkswagen Transporter cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă încercați să găsiți o metodă de îndepărtare a banchetei din spate a Volkswagen Transporter-ului dvs., care este ținută doar de 4 șuruburi, procesul este cu siguranță cel mai simplu. De fapt, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se află sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter cu sistem de cleme

Metodologia acum ceva mai dificilă pentru că avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, în general, ne temem să tragem prea puternic și să distrugem una. Cum scot bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului meu care are un sistem de cleme? În general aceste clipuri vor fi bazate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se prinde în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această tehnică nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Transporter 6?

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultimul proces de a scoate bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului tău, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai simplă metodă pe care o poți realiza. Pur și simplu va trebui înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă încercați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Transporter-ului dvs., am scris și câteva ghiduri care să vă ajute în aceste misiuni.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector