Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 6?

Dorința de a rezolva micile probleme care trebuie făcute vehiculului tău se dovedește a fi din ce în ce mai frecventă. În realitate, bugetul anual alocat unei mașini este semnificativ, așa că planificarea service-ului fără ajutor pare o decizie inteligentă. Nu contează dacă este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați lucruri extraordinar de voluminoase, unii dintre voi vă întrebați cum să scoateți bancheta din spate pe Volkswagen Transporter 6. Vom încerca în paragrafele următoare să vă prezentăm diferitele moduri în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter 6.

Cum se demontează bancheta din spate pe Volkswagen Transporter 6 cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți în căutarea unei tehnici de îndepărtare a banchetei din spate a Volkswagen Transporter 6 care este ținută doar de 4 șuruburi, tehnica este probabil cea mai ușoară. În realitate, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se găsesc sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să îl îndepărtați complet din elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 6 cu sistem de cleme

Tehnica acum un pic mai enervantă pentru că avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, în general frică să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a Volkswagen Transporter 6 care are un sistem de cleme? De obicei aceste clipuri vor fi găsite sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți partea metalică. Pe unele serii, dacă acest proces nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 6 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultima soluție de a scoate bancheta din spate a lui Volkswagen Transporter 6, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai simplă metodă pe care o poți realiza. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate al Volkswagen Transporter 6.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă intenționați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Transporter 6, am scris și câteva tutoriale pentru a vă ajuta în aceste sarcini.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 6 nu funcționează Volkswagen Transporter 6

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию