Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 5?

Dorința de a avea grijă de micile reparații care trebuie făcute autovehiculului dvs. devine din ce în ce mai regulat. De fapt, bugetul anual alocat unei mașini este semnificativ, așa că planificarea de a o întreține pe cont propriu pare a fi o alegere înțeleaptă. Nu contează dacă este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați lucruri extraordinar de voluminoase, unii dintre voi doriți să știți cum să scoateți bancheta din spate pe Volkswagen Transporter 5. Vom încerca în paragrafele următoare să vă oferim diferitele soluții în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter 5.

Cum se demontează bancheta din spate pe Volkswagen Transporter 5 cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți interesat de o modalitate de a scoate bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 care este montată doar cu 4 șuruburi, tehnica este probabil cea mai simplă. De fapt, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se află sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să îl îndepărtați complet din elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Transporter 5?

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 5 cu sistem de cleme

Tehnica acum ceva mai dificilă pentru că avem tendința de a fi sceptici cu privire la legăturile care sunt fixate în forță, mereu frică să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5 care are un sistem de cleme? În general aceste clipuri vor fi bazate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această abordare nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 5 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultima abordare de a scoate bancheta din spate a Volkswagen Transporter 5, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai ușoară soluție pe care o poți realiza. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate al Volkswagen Transporter 5.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă doriți să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Transporter 5, am făcut și câteva ghiduri pentru a vă ajuta în aceste sarcini.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 4 trage spre dreapta, ce să fac?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию