Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 4?

Dorința de a repara micile reparații care trebuie făcute la automobilul dvs. devine din ce în ce mai regulată. În realitate, bugetul anual alocat unei mașini este uriaș, așa că dorința de a o întreține singur pare a fi o decizie inteligentă. Fie că este vorba pentru a vă accesa benzinăria, pentru a vă schimba scaunul, pentru a spăla o pată sau pentru a transporta articole extraordinar de grele, unii dintre voi vă întrebați cum să scoateți bancheta din spate pe Volkswagen Transporter 4. Vom încerca în paragrafele următoare să vă oferim diferite soluții în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter 4.

Cum se demontează bancheta din spate pe Volkswagen Transporter 4 cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți în căutarea unei tehnici de îndepărtare a banchetei din spate a Volkswagen Transporter 4 care este montată doar cu 4 șuruburi, procedura este cel mai probabil cea mai ușoară. În realitate, pentru a face acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se află sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet din elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 4 cu sistem de cleme

Abordați acum puțin mai mult de atins, deoarece avem tendința de a fi sceptici față de legăturile care sunt fixate în forță, de obicei, ne temem să tragem prea tare și să distrugem una. Cum scot bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4 care are un sistem de cleme? În cele mai multe cazuri aceste clipuri vor fi bazate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se prinde în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această tehnică nu funcționează, în majoritatea cazurilor tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Volkswagen Transporter 5?

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Transporter 4 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultima tehnică de a scoate bancheta din spate a Volkswagen Transporter 4, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, în acest caz, este cea mai ușoară opțiune pe care o puteți realiza. Pur și simplu va trebui înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate al Volkswagen Transporter 4.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate cu seninătate bancheta din spate a mașinii tale. Dacă intenționați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Transporter 4, am scris și câteva tutoriale pentru a vă ajuta în aceste căutări.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector