Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 3?

Dorința de a face față micilor probleme care trebuie aduse automobilului tău devine din ce în ce mai frecventă. În realitate, bugetul anual alocat unei mașini este important, așa că a dori să o reparați singur pare a fi o alegere înțeleaptă. Nu contează dacă este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați articole extraordinar de voluminoase, unii dintre voi vă gândiți la cum se scoate bancheta din spate pe Volkswagen Touran 3. Vom încerca în paragrafele următoare să vă spunem diferitele soluții în funcție de anul și seria Volkswagen Touran 3.

Cum se demontează bancheta din spate pe Volkswagen Touran 3 cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă încercați să găsiți o modalitate de a îndepărta bancheta din spate a Volkswagen Touran 3 care este ținută doar de 4 șuruburi, soluția este probabil cea mai de bază. În realitate, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se găsesc sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să îl scoateți complet din elementele de fixare și să îl scoateți.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 3 cu sistem de cleme

Procedura acum un pic mai enervantă pentru că avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, în general speriați să tragem prea tare și să distrugem una. Cum scot bancheta din spate a lui Volkswagen Touran 3 care are un sistem de cleme? În general aceste clipuri vor fi găsite sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori compuse dintr-o porțiune de plastic și un fier de călcat metalic care se prinde în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această metodă nu funcționează, de obicei tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare la Volkswagen Touran?

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 3 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultima soluție de a scoate bancheta din spate a lui Volkswagen Touran 3, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai ușoară opțiune pe care o poți avea de realizat. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate al Volkswagen Touran 3.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate cu liniște bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă încercați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Touran 3, am scris și câteva ghiduri pentru a vă ajuta în aceste căutări.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector