Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 2?

Dorința de a rezolva micile remedieri care trebuie făcute autovehiculului dvs. devine din ce în ce mai regulată. În realitate, bugetul anual alocat unei mașini este semnificativ, așa că planificarea de a o repara singur arată ca o opțiune inteligentă. Indiferent că este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați lucruri extraordinar de voluminoase, unii dintre voi vă gândiți la cum se scoate bancheta din spate pe Volkswagen Touran 2. Vom încerca în acest articol să vă oferim diferitele moduri în funcție de anul și seria Volkswagen Touran 2.

Cum se demontează bancheta din spate pe Volkswagen Touran 2 cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a scoate bancheta din spate a Volkswagen Touran 2 care este montată doar cu 4 șuruburi, procedura este poate cea mai simplă. În realitate, pentru a face acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se găsesc sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să îl scoateți.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 2 cu sistem de cleme

Metodologia acum un pic mai enervantă pentru că avem tendința de a fi precauți la legăturile care sunt fixate în forță, mereu teamă să tragem prea tare și să distrugem una. Cum scot bancheta din spate a lui Volkswagen Touran 2 care are un sistem de cleme? În general aceste clipuri vor fi găsite sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori compuse dintr-o porțiune de plastic și un fier metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți partea metalică. Pe unele serii, dacă această soluție nu funcționează, în cele mai multe cazuri tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 3 care nu mai accelerează

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Touran 2 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În sfârșit, ultima soluție de a scoate bancheta din spate a lui Volkswagen Touran 2, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai rapidă tehnică pe care o poți realiza. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate al Volkswagen Touran 2.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a mașinii tale. Dacă doriți să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Touran 2, am scris și câteva tutoriale pentru a vă ajuta în aceste căutări.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector