Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Crafter 2?

Dorința de a remedia micile remedieri care trebuie făcute autovehiculului dvs. devine mult mai simplă. Într-adevăr, bugetul anual alocat unei mașini este substanțial, așa că încercarea de a o întreține fără ajutor pare a fi o idee bună. Fie că este vorba de accesarea pompei de combustibil, schimbarea scaunului, spălarea unei pate sau transportul excepțional de lucruri grele, unii dintre voi doresc să știe cum să scoateți bancheta din spate pe Volkswagen Crafter 2. Vom încerca în paragrafele următoare să vă prezentăm diferitele soluții în funcție de anul și seria Volkswagen Crafter 2.

Cum se demontează bancheta din spate pe Volkswagen Crafter 2 cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă sunteți interesat de o metodă de îndepărtare a banchetei din spate a lui Volkswagen Crafter 2 care este fixată doar cu 4 șuruburi, procesul este probabil cel mai simplu. Într-adevăr, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se află sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să îl îndepărtați complet din elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volkswagen Crafter?

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Crafter 2 cu sistem de cleme

Soluția acum este puțin mai lungă de realizat, deoarece avem tendința de a fi sceptici față de legăturile care sunt fixate în forță, de obicei speriați să tragem prea puternic și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a Volkswagen Crafter 2 care are un sistem de cleme? În cele mai multe cazuri aceste clipuri vor fi bazate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți partea metalică. La unele serii, dacă această tactică nu funcționează, în general tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Crafter 2 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultima tehnică de a scoate bancheta din spate a Volkswagen Crafter 2, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai rapidă abordare pe care o puteți efectua. Va trebui doar înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate al Volkswagen Crafter 2.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate cu liniște bancheta din spate a mașinii tale. Dacă intenționați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Volkswagen Crafter 2, am făcut și câteva tutoriale pentru a vă ajuta în aceste misiuni.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare pe Volkswagen Crafter 2?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Crafter 2, accesați categoria noastră Volkswagen Crafter 2.

Legătura cu publicația principală