Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Coccinelle?

Dorința de a rezolva micile probleme care trebuie făcute autovehiculului dvs. devine din ce în ce mai obișnuit. Într-adevăr, bugetul anual alocat unei mașini este considerabil, așa că dorința de a o întreține pe cont propriu pare a fi o decizie înțeleaptă. Nu contează dacă este să vă accesați benzinăria, să vă schimbați scaunul, să spălați o pată sau să transportați lucruri extraordinar de grele, unii dintre voi doriți să știți cum se scoate bancheta din spate la Volkswagen Coccinelle. Vom încerca în paragrafele următoare să vă prezentăm diferitele opțiuni în funcție de anul și seria Volkswagen Coccinelle.

Cum se demontează bancheta din spate la Volkswagen Coccinelle cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă încercați să găsiți o modalitate de a îndepărta bancheta din spate a lui Volkswagen Coccinelle care este ținută doar de 4 șuruburi, soluția este probabil cea mai simplă. Într-adevăr, pentru a face acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care sunt situate sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să îl scoateți.

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Coccinelle zdrăngănește când este rece

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Coccinelle cu sistem de cleme

Abordați acum puțin mai greu pentru că avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, în general, ne temem să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a lui Volkswagen Coccinelle care are un sistem de cleme? De obicei aceste cleme vor fi amplasate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o porțiune de plastic și un fier metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți partea metalică. Pe unele serii, dacă această tactică nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Volkswagen Coccinelle cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultima abordare pentru a scoate bancheta din spate a lui Volkswagen Coccinelle, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai simplă opțiune pe care o poți avea de realizat. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Volkswagen Coccinelle.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a mașinii tale. Dacă încercați să demontați alte piese precum bara de protecție a Volkswagen Coccinelle, am făcut și câteva tutoriale care să vă ajute în aceste misiuni.

Weiterlesen:
Volkswagen Coccinelle care intră în modul limp

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Coccinelle, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Coccinelle.

Legătura cu publicația principală