Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Mazda 2?

Dorința de a face față micilor remedieri care trebuie făcute autovehiculului dvs. începe să fie mult mai obișnuit. În realitate, bugetul anual alocat unei mașini este uriaș, așa că a căuta să o repari fără ajutor pare a fi o opțiune inteligentă. Fie că este vorba pentru a vă accesa pompa de combustibil, pentru a vă schimba scaunul, pentru a spăla o pată sau pentru a transporta lucruri extraordinar de voluminoase, unii dintre voi vor să știe cum se scoate bancheta din spate pe Mazda 2. Vom încerca în paragrafele următoare să vă spunem diferitele soluții în funcție de anul și seria Mazda 2 dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate pe Mazda 2 cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă încercați să găsiți o tehnică de îndepărtare a banchetei din spate a lui Mazda 2 care este fixată doar cu 4 șuruburi, procedura este probabil cea mai simplă. În realitate, pentru a face acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care sunt situate sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să-l îndepărtați.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Mazda 2?

Cum se demontează bancheta din spate Mazda 2 cu sistem de cleme

Metodologia acum un pic mai enervantă pentru că avem tendința de a fi sceptici față de legăturile care sunt fixate în forță, de multe ori speriați să tragem prea tare și să distrugem una. Cum scot bancheta din spate a lui Mazda 2 care are un sistem de cleme? În general aceste cleme vor fi amplasate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se prinde în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă acest proces nu funcționează, de obicei tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Mazda 2 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultima abordare pentru a scoate bancheta din spate a lui Mazda 2, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai simplă soluție pe care o puteți realiza. Pur și simplu va trebui înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Mazda 2.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a mașinii tale. Dacă doriți să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a lui Mazda 2, am făcut și câteva ghiduri pentru a vă ajuta în aceste sarcini.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Mazda 2?

Dacă mai aveți întrebări despre Mazda 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Mazda 2.

Legătura cu publicația principală