Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Lincoln MKZ?

Dorința de a face față micilor reparații care trebuie făcute la autovehiculul dvs. începe să fie din ce în ce mai frecventă. De fapt, bugetul anual alocat unei mașini este uriaș, așa că a căuta să-l repari singur pare a fi o soluție inteligentă. Fie că este vorba pentru a vă accesa benzinăria, pentru a vă schimba scaunul, pentru a spăla o pată sau pentru a transporta obiecte extraordinar de voluminoase, unii dintre voi doriți să știți cum să scoateți bancheta din spate pe Lincoln MKZ. Vom încerca în această postare să vă spunem diferitele soluții în funcție de anul și seria Lincoln MKZ-ul dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate pe Lincoln MKZ cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți interesat de o metodă de îndepărtare a banchetei din spate a lui Lincoln MKZ care este fixată doar cu 4 șuruburi, soluția este probabil cea mai simplă. De fapt, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se găsesc sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să-l scoateți.

Weiterlesen:
Lumina cheie pe Lincoln MKZ rămâne aprinsă

Cum se demontează bancheta din spate Lincoln MKZ cu sistem de cleme

Abordați acum ceva mai enervant pentru că avem tendința de a fi sceptici față de legăturile care sunt fixate în forță, de multe ori speriați să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a Lincoln MKZ-ului meu care are un sistem de cleme? În cele mai multe cazuri aceste clipuri vor fi găsite sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori compuse dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. La unele serii, dacă această tactică nu funcționează, în general tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Lincoln MKZ cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultima abordare pentru a scoate bancheta din spate a lui Lincoln MKZ, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, în acest caz, este cea mai simplă abordare pe care trebuie să o faci. Pur și simplu va trebui înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Lincoln MKZ.

Gata, acum ar trebui să ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a scoate cu liniște bancheta din spate a mașinii tale. Dacă doriți să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Lincoln MKZ, am scris și câteva ghiduri pentru a vă ajuta în aceste misiuni.

Weiterlesen:
Cum să tractați Lincoln MKZ?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Lincoln MKZ, aruncați o privire la categoria Lincoln MKZ.

Legătura cu publicația principală