Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Kia Soul?

Dorința de a rezolva micile probleme care trebuie făcute mașinii tale se dovedește a fi din ce în ce mai regulată. Într-adevăr, bugetul anual alocat unei mașini este substanțial, așa că planul de a o repara singur pare a fi o idee bună. Fie că este vorba de accesarea benzinăriei, schimbarea scaunului, spălarea unei pate sau transportul excepțional de lucruri voluminoase, unii dintre voi vor să știe cum să scoateți bancheta din spate pe Kia Soul. Vom încerca pe această pagină să vă prezentăm diferitele metode în funcție de anul și seria Kia Soul dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate pe Kia Soul cu sistem de șuruburi

Să începem cu prima situație. Dacă încercați să găsiți o metodă de a îndepărta bancheta din spate a Kia Soul care este ținută doar de 4 șuruburi, soluția este cu siguranță cea mai simplă. Într-adevăr, pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care se află sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să îl îndepărtați.

Weiterlesen:
Cum se curăță injectoarele Kia Soul?

Cum se demontează bancheta din spate Kia Soul cu sistem de cleme

Metodologia acum un pic mai lungă de realizat pentru că avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, mereu speriați să tragem prea puternic și să distrugem una. Cum scot bancheta din spate a Kia Soul meu care are un sistem de cleme? În general aceste clipuri vor fi bazate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori compuse dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se fixează în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această metodă nu funcționează, în majoritatea cazurilor tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Kia Soul cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultimul proces de a scoate bancheta din spate a lui Kia Soul, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, în acest caz, este cea mai simplă metodă pe care o poți realiza. Nu va trebui decât înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Kia Soul.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă intenționați să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Kia Soul, am scris și câteva articole care să vă ajute în aceste misiuni.

Weiterlesen:
Cum să activez Bluetooth pe Kia Soul?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Kia Soul, accesați categoria noastră Kia Soul.

Legătura cu publicația principală