Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se demontează bancheta din spate Citroen C8?

Dorința de a gestiona micile remedieri care trebuie făcute vehiculului dvs. devine din ce în ce mai comună. De fapt, bugetul anual alocat unei mașini este uriaș, așa că a dori să o reparați singur pare o opțiune înțeleaptă. Fie că este vorba pentru a vă accesa benzinăria, pentru a vă schimba scaunul, pentru a spăla o pată sau pentru a transporta articole extraordinar de voluminoase, unii dintre voi doriți să știți cum se scoate bancheta din spate pe Citroen C8. Vom încerca în paragrafele următoare să vă spunem diferitele moduri în funcție de anul și seria Citroen C8 dumneavoastră.

Cum se demontează bancheta din spate pe Citroen C8 cu sistem de șuruburi

Să începem cu primul scenariu. Dacă sunteți interesat de o metodă de îndepărtare a banchetei din spate a lui Citroen C8 care este fixată doar cu 4 șuruburi, procedura este probabil cea mai simplă. De fapt, pentru a face acest lucru, trebuie doar să deșurubați cele două piulițe din spatele scaunului dvs., accesibile din portbagaj, folosind un bit Torx. Apoi deșurubați cele două piulițe din partea din față a scaunului, care sunt situate sub scaun la nivelul spațiului pentru picioarele pasagerului. Acest lucru vă va permite să-l eliberați complet de elementele de fixare și să îl scoateți.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact Citroen C8, ce să faci?

Cum se demontează bancheta din spate Citroen C8 cu sistem de cleme

Metodologia acum un pic mai lungă de realizat, deoarece avem tendința de a fi atenți la legăturile care sunt fixate în forță, în general speriați să tragem prea tare și să rupă una. Cum scot bancheta din spate a Citroenului meu C8 care are un sistem de cleme? În general aceste cleme vor fi amplasate sub scaun, le vei vedea când ridici scaunul băncii. Aceste cleme sunt deseori formate dintr-o piesă de plastic și un fier de călcat metalic care se prinde în ea, pentru a le elibera va trebui să apăsați pe partea din plastic cu o șurubelniță și să trageți piesa metalică. Pe unele serii, dacă această tactică nu funcționează, în general, tragerea va fi suficientă pentru a le elibera.

Cum se demontează bancheta din spate Citroen C8 cu sistem de pliere cu șuruburi doar în față

În cele din urmă, ultimul proces de a scoate bancheta din spate a lui Citroen C8, unii ani au un scaun rabatabil care nu este fixat pe partea din spate, într-un astfel de caz, este cea mai rapidă soluție pe care o poți realiza. Va trebui doar înclinați scaunul în față și veți avea acces la piulițele Torx care îl țin de șasiul vehiculului. Odată ce aceste piulițe sunt deșurubate, ar trebui să puteți scoate bancheta din spate a Citroen C8.

Gata, acum ar trebui să ai toate detaliile de care ai nevoie pentru a scoate fără probleme bancheta din spate a autovehiculului tău. Dacă doriți să demontați alte piese, cum ar fi bara de protecție a Citroenului dvs. C8, am scris și câteva tutoriale pentru a vă ajuta în aceste căutări.

Weiterlesen:
Unde este demarorul la Citroen C8?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Citroen C8, accesați categoria noastră Citroen C8.

Legătura cu publicația principală